Cum a ajuns "Cenusareasa" pe mana politistilor. "Unul dintre pantofi i-a cazut din picioare in timp ce fugea cu vinul furat si i-a fost teama sa se mai intoarca"

Sursa: Adevarul
Joi, 25 Iunie 2020, ora 20:40
13 citiri
Doi hoti din Mures se pot declara printre cei mai ghinionisti din breasla lor. Credeau ca au dat lovitura cand au reusit sa intre in camara unui vecin, dar s-au inselat amarnic. Doi barbati, unul de 17 ani, iar celalalt de 46, ambii din comuna Sanpetru de Campie (judetul Mures) sunt acuzati ca ar fi intrat in locuinta unui vecin de unde ar fi furat circa 10 litri de vin si mai multe alimente. Doar ca, cei doi ar fi fost surprinsi pe cand controbaiau prin pivnita chiar de propietar, un barbat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.