Un jandarm de 48 de ani, victima unui accident, a murit asteptand cinci zile sa fie operat. Fiica: "Mi-au spus ca daca n-a murit, mai rabda 10 minute"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 11:35
78 citiri
O tanara din Targu Mures acuza cadrele medicale de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures ca "i-au bagat tatal in mormant, cu zile", dupa ce a suferit un accident rutier in timp de se afla in misiune. Daniel Jurje, jandarm in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mures, a fost victima unui accident rutier produs vineri, 13 noiembrie, in timp ce se deplasa intr-o misiune, alaturi de un coleg, la Sovata. Intr-o postare video, distribuita live de Facebook, fiica acestuia, Denisa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.