Mircea Oltean, director general IRUM SA Reghin, la Ghidati-va dupa Zi de Zi: "Cred ca tine in mare masura de noi, de producatori, sa livram produse si servicii de calitate, pentru a convinge pe termen lung potentialii cumparatori"

Sursa: Zi de Zi
Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 21:09
61 citiri
Echipa IRUM SA Reghin, singurul producator de tractoare agricole din Romania, a folosit criza ca pe o oportunitate si a lansat pe piata un noua gama de tractoare agricole, de dimensiuni reduse, destinate fermelor de familie.
"Pentru ca sectorul agricol a fost unul care nu si-a permis sa se opreasca si pentru a veni in intampinarea fermierilor romani, am dezvoltat un sistem de ofertare cu avans 0, dobanda 0 si rate direct la fabrica", ne-a declarat, referitor la cum a adaptat managementul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.