„Sfaturile” primite de un turist român care vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Este stresul prea mare. Mai bine cu bicicleta”

28 Mai 2023 - „Sfaturile” primite de un turist român care vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Este stresul prea mare. Mai bine cu bicicleta”

Un turist român a cerut recomadări de unități de cazare în Bulgaria care să aibă și stații de încărcare pentru că vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică.

Thassos

Românul care merge vara cu Tico în Grecia a ajuns anul acesta de Paște în Thassos: ”E atât de frumoasă insula când toate înverzesc” VIDEO

26 Aprilie 2023 - Românul care merge vara cu Tico în Grecia a ajuns anul acesta de Paște în Thassos: ”E atât de frumoasă insula când toate înverzesc” VIDEO

Un român a devenit celebru în ultimii 5 ani pentru curajul de a parcurge drumul până în Grecia cu un Tico plin de pasageri și bagaje. Postările sale pe Facebook au făcut deliciu celor

Cu cât s-au scumpit vacanțele în Thassos anul acesta. Sezonul începe peste zece zile

03 Aprilie 2023 - Cu cât s-au scumpit vacanțele în Thassos anul acesta. Sezonul începe peste zece zile

Sezonul în acest an va începe de Paşte. Acesta spune că sunt şi români care şi-au achiziţionat case pe insulă şi alţii caută să cumpere.

Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

12 Septembrie 2022 - Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

Sezonul estival se apropie de final, însă mulți români se bucură în continuare de vacanțele în Grecia. Apa este în continuare caldă, vremea bună, nu mai este la fel de aglomerat, iar

Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"

01 Septembrie 2022 - Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"

Anul acesta numărul românilor care au ales Grecia și au abandonat litoralul romanesc a crescut. În timp ce unii au bifat în premieră experianța, alții au revenit pe tărâmul elen ani la

Limba oficială a "județului" Thassos care îți întrerupe firul gândurilor: "Seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii '90"

30 August 2022 - Limba oficială a "județului" Thassos care îți întrerupe firul gândurilor: "Seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii '90"

Spre finalul celui mai aglomerat sezon din Grecia, românii împărtășesc în continuare impresii din vacanță.

Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"

30 August 2022 - Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"

Sezonul estival se apropie de final. Unii români au planuri să meargă în Grecia și în septembrie, când nu mai este la fel de aglomerat, iar prețurile scad. Alții merg cu gândul mai departe

O furtună a făcut prăpăd în Thassos. Străzi inundate, haos în trafic și localități rămase în întuneric VIDEO

24 August 2022 - O furtună a făcut prăpăd în Thassos. Străzi inundate, haos în trafic și localități rămase în întuneric VIDEO

Mai multe postări pe Facebook, făcute de turișii români, arată amploarea pagubelor rezultate în urma ploilor abundente căzute în insula Thassos, miercuri, 24 august.

Plaja preferată de români în Thassos care i-a lăsat un gust amar unei turiste: ”Plină de mizerie, oameni cu figuri și embleme”

21 August 2022 - Plaja preferată de români în Thassos care i-a lăsat un gust amar unei turiste: ”Plină de mizerie, oameni cu figuri și embleme”

O românca care a fost în vacanță în Thassos a povestit cum a decurs concediul, puctând anumite aspecte care au dezamăgit-o.

Turist care merge de 7 ani pe litoralul elen: "Este evident că s-a schimbat ceva. Românii au trăit deja dezamăgirea litoralului românesc"

18 August 2022 - Turist care merge de 7 ani pe litoralul elen: "Este evident că s-a schimbat ceva. Românii au trăit deja dezamăgirea litoralului românesc"

Numărul românilor care au mers anul acesta în Grecia a crescut anul acesta, întrucât celor care obișnuiau să-și facă vacanțele acolo li s-au adăugat și cei care au bifat pentru prima

Un bărbat de 65 de ani a fost arestat în Grecia, fiind suspectat de aprinderea incendiilor de vegetație din Thassos

16 August 2022 - Un bărbat de 65 de ani a fost arestat în Grecia, fiind suspectat de aprinderea incendiilor de vegetație din Thassos

Autoritățile elene au procedat la reținerea unui bărbat de 65 de ani care pretinde că este pensionar, întrucât este considerat suspect în marele incendiu care a ars suprafețe mari de

Ce îi dezamăgește mai nou pe românii care merg în Grecia. „Am băut ceva, am făcut poze și am plecat”

14 August 2022 - Ce îi dezamăgește mai nou pe românii care merg în Grecia. „Am băut ceva, am făcut poze și am plecat”

Tot mai mulți români au ajuns în Grecia în minivacanța de Sfânta Maria, în special pe Insula Thassos, unde se ajunge foarte ușor cu mașină.

Incendiile de vegetație s-au reaprins în Thassos. Pădurile cuprinse de flăcări uriaşe în zona staţiunii Skala Potamia. Turiștii sfătuiți să evite deplasările VIDEO

13 August 2022 - Incendiile de vegetație s-au reaprins în Thassos. Pădurile cuprinse de flăcări uriaşe în zona staţiunii Skala Potamia. Turiștii sfătuiți să evite deplasările VIDEO

Un incendiu puternic de vegetație a izbucnit seara trecută pe Insula Thassos din Grecia. Pădurile s-au reaprins în zona staţiunii Skala Potamia, la scurt timp dupe ce flăcările au fost stinse.

Grecii au dispus evacuarea zonei din Thassos, puternic afectate de incendiu. Recomandările MAE pentru turiștii români de pe insulă

11 August 2022 - Grecii au dispus evacuarea zonei din Thassos, puternic afectate de incendiu. Recomandările MAE pentru turiștii români de pe insulă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) recomandă românilor aflați în vacanță pe Insula Thassos, unde pompierii încearcă să stingă un incendiu de pădure, să evite deplasările în zona

Imagini apocaliptice cu flăcările care amenință una dintre cele mai iubite insule grecești de către români FOTO VIDEO

11 August 2022 - Imagini apocaliptice cu flăcările care amenință una dintre cele mai iubite insule grecești de către români FOTO VIDEO

Incendiul continuă să facă ravagii pe insula Thassos din Grecia. Pompierii se luptă de ore bune să stingă flăcările.

Mărturiile emoționante ale românilor surprinși de incendiu în Thassos. „Sper să ne trezim din coșmarul ăsta și să fie focul stins cumva”

11 August 2022 - Mărturiile emoționante ale românilor surprinși de incendiu în Thassos. „Sper să ne trezim din coșmarul ăsta și să fie focul stins cumva”

Un incendiu forestier a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi pe Insula grecească Thassos, una dintre atracțiile principale ale românilor în sezonul estival.

Un incendiu în Thassos a băgat panica printre românii aflați în vacanță. „Vedem focul. Oare ar trebui să plecăm acasă?” VIDEO

11 August 2022 - Un incendiu în Thassos a băgat panica printre românii aflați în vacanță. „Vedem focul. Oare ar trebui să plecăm acasă?” VIDEO

Un incendiu de amploare a stârnit panică printre românii aflați în vacanță pe Insula Thassos din Grecia, în noaptea de miercuri spre joi, 11 august.

Experiența amară a unor români la 5 stele, în Grecia: "Până la urmă am făcut cumpărături de la supermarket, doar nu era să-mi las copiii fără apă"

10 August 2022 - Experiența amară a unor români la 5 stele, în Grecia: "Până la urmă am făcut cumpărături de la supermarket, doar nu era să-mi las copiii fără apă"

Cei mai mulți români sunt mulțumiți de condițiile de care au parte în vacanțele petrecute în Grecia. Sunt și cazuri în care turiștii au experiențe neplăcute.

Restricții în Thassos începând de luni. Plajele la care turiștii nu mai pot ajunge

08 August 2022 - Restricții în Thassos începând de luni. Plajele la care turiștii nu mai pot ajunge

Începând de luni, 8 august, este interzis accesul în zonele forestiere din insula Thassos din cauza riscului de incendiu.

Cum a ajuns o familie de români să fie amenințată cu poliția, la o tavernă din Thassos. "Ulterior a venit și nota de plată, șoc și groază"

06 August 2022 - Cum a ajuns o familie de români să fie amenințată cu poliția, la o tavernă din Thassos. "Ulterior a venit și nota de plată, șoc și groază"

Mulți români își documentează și pregătesc cu atenție vacanțele în Grecia, aleg locul în care vor fi cazați, obiectivele turistice, plajele și tavernele la care vor merge.

O femeie a murit la bordul feribotului ce mergea din Thassos la Kavala, după ce i s-a făcut brusc rău la bordul navei

02 August 2022 - O femeie a murit la bordul feribotului ce mergea din Thassos la Kavala, după ce i s-a făcut brusc rău la bordul navei

O femeie de 73 de ani a murit în dimineața zilei de 1 august pe feribotul „Agios Panteleimon” pe ruta Thassos - Kavala.

Un român se laudă pe Facebook cu o caracatiță prinsă în Thassos. Reacțiile stârnite: "Lăsați-le să trăiască, nu le mai exterminați!"

31 Iulie 2022 - Un român se laudă pe Facebook cu o caracatiță prinsă în Thassos. Reacțiile stârnite: "Lăsați-le să trăiască, nu le mai exterminați!"

În plin sezon estival al vacanțelor în Grecia, românii postează pe rețelele de socializare poze din concediu. Unii de la plajă, alții din diferite obiective turistice sau de la mesele pline

Pont prețios de la românii care sunt în Grecia pentru cei care vor veni: "Din păcate, nu am procedat așa pentru că nu am știut"

31 Iulie 2022 - Pont prețios de la românii care sunt în Grecia pentru cei care vor veni: "Din păcate, nu am procedat așa pentru că nu am știut"

În plin sezon al vacanțelor în Grecia, românii care sunt acolo ori s-au întors în țară le împărtășesc experiențele personale celor care urmează să plece.

Român căutat de poliție pe toată insula Thassos. Se fac verificări pe navele care pleacă: "Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat”

30 Iulie 2022 - Român căutat de poliție pe toată insula Thassos. Se fac verificări pe navele care pleacă: "Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat”

Polițiștii din Thassos caută un bărbat din România, cu o mașină de culoare închisă, care, la primele ore ale zilei de sâmbătă, 30 iulie, a provocat pagube mașinii unei grecoaice, parcate

Focar de coronavirus în Thassos. ”Se recomandă purtarea măștii în toate locurile aglomerate”

18 Iulie 2022 - Focar de coronavirus în Thassos. ”Se recomandă purtarea măștii în toate locurile aglomerate”

Directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, atrage atenția cu o postare pe Facebook legată de izbucnirea cazurilor de coronavirus pe insula Thassos.

Plaja din Thassos puțin cunoscută printre turiști: ”Nu există consumație minimă, trebuie să iei o băutură ca să ai șezlong”

18 Iulie 2022 - Plaja din Thassos puțin cunoscută printre turiști: ”Nu există consumație minimă, trebuie să iei o băutură ca să ai șezlong”

Grecia este destinația favorită a românilor când vine vorba despre concediul de vară, iar mulți dintre turiști ”vânează” plajele mai puțin cunoscute, unde se pot bucura de mare și de

Româncă provocată să găsească asemănări Thassos cu Eforie: „România e țara mea și o iubesc, dar nu se compară deloc”

17 Iulie 2022 - Româncă provocată să găsească asemănări Thassos cu Eforie: „România e țara mea și o iubesc, dar nu se compară deloc”

Dezbaterea stârnită în mediul online de Dan Negru, care a spus că „litoralul grecesc pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor '90” continuă să aibă ecouri în mediul online.

Noua „afacere” românească pe plajele din Thassos: „Germanii făceau același lucru de dimineață”

16 Iulie 2022 - Noua „afacere” românească pe plajele din Thassos: „Germanii făceau același lucru de dimineață”

Un român aflat în vacanță în Thassos, Grecia, susține că mai mulți români au rezervat, folosind niște prosoape, șezlonugurile aflate în primul rând pe plajă. Mai mulți oameni care au

Delfini în Thassos, filmați aproape de plajă: ”Am asistat la un spectacol neașteptat” VIDEO

15 Iulie 2022 - Delfini în Thassos, filmați aproape de plajă: ”Am asistat la un spectacol neașteptat” VIDEO

Un turist român a avut parte de o surpriză plăcută în vacanță în Grecia, când a văzut, pentru prima dată, delfini în Thassos.

Turist român însoțit de bidonul cu vin pe o plajă din Thassos: "I-am vazut paharele cu gheață de la bar"

13 Iulie 2022 - Turist român însoțit de bidonul cu vin pe o plajă din Thassos: "I-am vazut paharele cu gheață de la bar"

Tot mai mulți români aleg Grecia ca destinație de vacanță în această vară. Pe forumurile dedicate sunt numeroși cei care se plâng de numărul mare de conaționali pe care îi întâlnesc pe

Top 3 știri din presa centrală

Explozie într-un apartament din Sectorul 3: "Din interior a fost scoasă o victimă, prinsă sub o placă de beton" VIDEO
ISU Bucureşti Ilfov a anunţat luni, 5 iunie, că a avut loc o explozie, neurmată de incendiu la un apartament din Sectorul 3, o victimă fiind...

Escrocheria patentată în România care face victime pe bandă rulantă în Austria. Cum funcționează șarlatania ”Acoperișul”
Cinci români stabiliți în Ungaria s-au oferit să repare jgheaburile casei unei femei de 77 de ani din Austria. Meșterii au cerut inițial un...

Show-ul la care Cătălin Scărlătescu a fost plătit cu 3 lei pe secundă de gătit: ”Au meritat”. Cu câți bani a plecat acasă
Cătălin Scărlătescu, cunoscutul jurat de la emisiunea Chefi la cuțite, a participat zilele trecute la un eveniment culinar la Galați, fiind...
  1. Româncă amendată pentru că a circulat fără bilet, chiar dacă avea abonament: „Nu a arătat motivul pentru care l-a uitat acasă”
  2. Județele care intră în cod roșu de furtună. Rafale de peste 60 km/h şi grindină
  3. Cardurile pentru alimente şi mese calde vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei. Când vor primi oamenii banii
  4. Prezentatoarea de la Pro TV care s-a refugiat în alcool. "Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan"
  5. O mare putere mondială a prins Rusia în capcană. Moscova și-a blocat banii la peste 4.000 de kilometri distanță
  6. Unul dintre marii actori ai României iese definitiv din scenă: "A venit vremea să trăiesc și pentru mine"
  7. De ce creșterea salariilor profesorilor poate fi considerată neconstituțională. Dascălii pot cere banii din urmă
  8. Primul tronson din autostrada A0 care va fi inaugurat: lotul de 19 kilometri ar putea fi gata cu un an mai devreme
  9. Motivul pentru care Dan Petrescu are probleme comportamentale. Un fost coleg explică ce s-a întâmplat cu el
  10. Decizia care lovește în plin tenisul românesc: ce hotărâre a luat WTA la nivel înalt