Găselniță a grecilor pe insula Thassos: ”Poate așa se mai răresc românii!” FOTO

19 Septembrie 2023 - Găselniță a grecilor pe insula Thassos: ”Poate așa se mai răresc românii!” FOTO

O postare inedită pe un grup de Facebook destinat vacanțelor în insula Thassos a atras atenția românilor îndrăgostiți de această locație din Grecia.

Thassos

Surpriza făcută de o grecoaică pompierilor români care au ajutat la stingerea incendiilor din țara sa: Este micul nostru mod de a le mulțumi pentru eforturile lor imense

07 Septembrie 2023 - Surpriza făcută de o grecoaică pompierilor români care au ajutat la stingerea incendiilor din țara sa: Este micul nostru mod de a le mulțumi pentru eforturile lor imense

Grecia s-a confruntat și în acest an cu un dezastru ecologic din cauza sutelor de incendii de vegetație. Prin intermediul Mecanismului de protecție civilă al UE, sute de pompieri români au fost

Dezamăgirea cruntă a unui român revenit din Thassos: ”Nu e la fel de iute ca cea de la noi”

31 August 2023 - Dezamăgirea cruntă a unui român revenit din Thassos: ”Nu e la fel de iute ca cea de la noi”

Un român care a revenit recent din vacanța petrecută pe insula Thassos și-a exprimat dezamăgirea legată de faptul că nu s-a întors acasă cu câteva kilograme de ceapă grecească.

Dezamăgirea unei românce la apropierea de Thassos: ”Atunci înotați până pe insulă!” FOTO

27 August 2023 - Dezamăgirea unei românce la apropierea de Thassos: ”Atunci înotați până pe insulă!” FOTO

O turistă din România aflată în drum spre renumita insulă grecească Thassos și-a exprimat o nemulțumire la care a primit o sumedenie de critici.

Vacanțele în Thassos, sufocate de gunoaie și pisici. Problemele găsite de un român pe insula cu un milion de turiști pe an. ”Soluții sunt. Trebuie doar să ne pese puțin”

26 August 2023 - Vacanțele în Thassos, sufocate de gunoaie și pisici. Problemele găsite de un român pe insula cu un milion de turiști pe an. ”Soluții sunt. Trebuie doar să ne pese puțin”

Un turist român aflat în vacanță pe Insula Thassos din Grecia vorbește despre „gunoaie peste tot” și „înmulțirea necontrolată a pisicilor” pe unul dintre cele mai populare forumuri

Scene șocante în Thassos! Mașina unui român s-a "răcorit" în apa Mării Mediterane FOTO

16 August 2023 - Scene șocante în Thassos! Mașina unui român s-a "răcorit" în apa Mării Mediterane FOTO

Imagini tragi-comice în Thassos, mai precis în Skala Kalirachis, acolo unde mașina unui bucureștean a ajuns în apa Mării Mediterane.

Vacanță ratată într-un loc îndrăgit de români: ”Aveam tălpile ude, dar nu de la apa mării”

08 August 2023 - Vacanță ratată într-un loc îndrăgit de români: ”Aveam tălpile ude, dar nu de la apa mării”

Un român care s-a deplasat în vacanță într-una dintre cele mai îndrăgite destinații a relatat pe Facebook o experiență neplăcută.

Ce a pățit un român la doi ani după ce a circulat 30 de minute fără vinietă în Bulgaria

31 Iulie 2023 - Ce a pățit un român la doi ani după ce a circulat 30 de minute fără vinietă în Bulgaria

Întâmplare neprevăzută pentru un român care se deplasa spre Thassos, cu mașina, în vacanță. El a avut surpriza de a fi oprit și amendat pentru un incident petrecut acum doi ani.

Cel mai periculos loc din Thassos. Accidentele grave sunt din ce în ce mai dese VIDEO

30 Iulie 2023 - Cel mai periculos loc din Thassos. Accidentele grave sunt din ce în ce mai dese VIDEO

Insula Thassos, probabil cea mai populară destinație turistică din Grecia pentru români, are un loc pe cât de tentant, pe atât de periculos.

Ce a pățit o familie de români în Thassos: "Aveau Mercedes de 100.000 de euro și făceau ceafă de porc la grătar pe balcon"

17 Iulie 2023 - Ce a pățit o familie de români în Thassos: "Aveau Mercedes de 100.000 de euro și făceau ceafă de porc la grătar pe balcon"

O familie de români care a ales ca destinație de vacanță insula Thassos a povestit experiența pe care a avut-o în Grecia.

Vedeta din România criticată pentru destinația de vacanță aleasă: ”Unii spun că e pentru săraci” FOTO

14 Iulie 2023 - Vedeta din România criticată pentru destinația de vacanță aleasă: ”Unii spun că e pentru săraci” FOTO

Printre vedetele din România care au ales să petreacă vacanța de vară în insulele grecești se numără și Deea Maxer, artista care a divorțat recent de Dinu Maxer.

"Voi întreba o tâmpenie..." Ce vrea să știe un român care merge pentru prima dată în Thassos

14 Iulie 2023 - "Voi întreba o tâmpenie..." Ce vrea să știe un român care merge pentru prima dată în Thassos

Insula grecească preferată de români mai are încă multe secrete. Un turist care merge pentru prima dată în Thassos vrea să știe dacă să își ia cazare cu piscină sau fără.

Gestul făcut de un român care a găsit un portofel cu bani pe o plajă din Thassos

12 Iulie 2023 - Gestul făcut de un român care a găsit un portofel cu bani pe o plajă din Thassos

Gestul făcut de un român, care a găsit un portofel cu bani și carduri în insula grecească Thassos, i-a adus acestuia multe aprecieri.

Apelul disperat al unui român aflat în Thassos, pe care nevasta nu-l mai lasă să bea decât o bere pe zi FOTO

08 Iulie 2023 - Apelul disperat al unui român aflat în Thassos, pe care nevasta nu-l mai lasă să bea decât o bere pe zi FOTO

Vacanțele turiștilor români în Thassos sunt pline de farmec și experiențe personale, dintre cele mai inedite.

Ce zile să eviți când vrei să mergi cu mașina în Grecia și la întoarcere. S-au stabilit intervalele cele mai aglomerate. „Să aveți răbdare, apă, mâncare și carburant”

30 Iunie 2023 - Ce zile să eviți când vrei să mergi cu mașina în Grecia și la întoarcere. S-au stabilit intervalele cele mai aglomerate. „Să aveți răbdare, apă, mâncare și carburant”

Reprezentanții Forum Thassos au realizat un sondaj pe grupul cu peste 144.000 de membri pentru a afla în ce zile preferă românii să meargă cu mașina în Grecia.

O turistă a murit în Thassos așteptând ambulanța. Patru români aflați pe plajă au încercat 40 de minute s-o resusciteze

27 Iunie 2023 - O turistă a murit în Thassos așteptând ambulanța. Patru români aflați pe plajă au încercat 40 de minute s-o resusciteze

O turistă a murit marți, 27 iunie, pe o plajă de pe insula Thassos, în timp ce singura ambulanță a avut nevoie de aproape o oră să ajungă acolo. Până când a sosit, a fost prea târziu.

Descoperire ciudată a unei românce în apele din insula Thassos: ”E bună la papagali!” FOTO

22 Iunie 2023 - Descoperire ciudată a unei românce în apele din insula Thassos: ”E bună la papagali!” FOTO

Turiștii care au ajuns deja în Grecia, în special pe insula Thassos, destinație favorită a românilor, oferă impresii și informații prețioase pe rețelele sociale.

Prețuri la o plajă din Thassos și comparația tristă cu Mamaia: ”Să ne trăiască!”

21 Iunie 2023 - Prețuri la o plajă din Thassos și comparația tristă cu Mamaia: ”Să ne trăiască!”

Turiștii care au ajuns deja în Grecia, dar și pe litoralul românesc, oferă impresii pe rețelele sociale în special referitoare la prețuri.

Experiența amară a unor turiști români aflați în Grecia: "Noi nu vom mai călca vreodată pe aici"

12 Iunie 2023 - Experiența amară a unor turiști români aflați în Grecia: "Noi nu vom mai călca vreodată pe aici"

În timp ce mulți romani mai au de așteptat până ajung în Grecia anul acesta, unii au luat deja startul și relatează experiențe legate de prețuri sau situații neprevăzute.

„Sfaturile” primite de un turist român care vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Este stresul prea mare. Mai bine cu bicicleta”

28 Mai 2023 - „Sfaturile” primite de un turist român care vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică. „Este stresul prea mare. Mai bine cu bicicleta”

Un turist român a cerut recomadări de unități de cazare în Bulgaria care să aibă și stații de încărcare pentru că vrea să meargă în Thassos cu mașina electrică.

Românul care merge vara cu Tico în Grecia a ajuns anul acesta de Paște în Thassos: ”E atât de frumoasă insula când toate înverzesc” VIDEO

26 Aprilie 2023 - Românul care merge vara cu Tico în Grecia a ajuns anul acesta de Paște în Thassos: ”E atât de frumoasă insula când toate înverzesc” VIDEO

Un român a devenit celebru în ultimii 5 ani pentru curajul de a parcurge drumul până în Grecia cu un Tico plin de pasageri și bagaje. Postările sale pe Facebook au făcut deliciu celor

Cu cât s-au scumpit vacanțele în Thassos anul acesta. Sezonul începe peste zece zile

03 Aprilie 2023 - Cu cât s-au scumpit vacanțele în Thassos anul acesta. Sezonul începe peste zece zile

Sezonul în acest an va începe de Paşte. Acesta spune că sunt şi români care şi-au achiziţionat case pe insulă şi alţii caută să cumpere.

Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

12 Septembrie 2022 - Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

Sezonul estival se apropie de final, însă mulți români se bucură în continuare de vacanțele în Grecia. Apa este în continuare caldă, vremea bună, nu mai este la fel de aglomerat, iar

Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"

01 Septembrie 2022 - Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"

Anul acesta numărul românilor care au ales Grecia și au abandonat litoralul romanesc a crescut. În timp ce unii au bifat în premieră experianța, alții au revenit pe tărâmul elen ani la

Limba oficială a "județului" Thassos care îți întrerupe firul gândurilor: "Seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii '90"

30 August 2022 - Limba oficială a "județului" Thassos care îți întrerupe firul gândurilor: "Seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii '90"

Spre finalul celui mai aglomerat sezon din Grecia, românii împărtășesc în continuare impresii din vacanță.

Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"

30 August 2022 - Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"

Sezonul estival se apropie de final. Unii români au planuri să meargă în Grecia și în septembrie, când nu mai este la fel de aglomerat, iar prețurile scad. Alții merg cu gândul mai departe

O furtună a făcut prăpăd în Thassos. Străzi inundate, haos în trafic și localități rămase în întuneric VIDEO

24 August 2022 - O furtună a făcut prăpăd în Thassos. Străzi inundate, haos în trafic și localități rămase în întuneric VIDEO

Mai multe postări pe Facebook, făcute de turișii români, arată amploarea pagubelor rezultate în urma ploilor abundente căzute în insula Thassos, miercuri, 24 august.

Plaja preferată de români în Thassos care i-a lăsat un gust amar unei turiste: ”Plină de mizerie, oameni cu figuri și embleme”

21 August 2022 - Plaja preferată de români în Thassos care i-a lăsat un gust amar unei turiste: ”Plină de mizerie, oameni cu figuri și embleme”

O românca care a fost în vacanță în Thassos a povestit cum a decurs concediul, puctând anumite aspecte care au dezamăgit-o.

Turist care merge de 7 ani pe litoralul elen: "Este evident că s-a schimbat ceva. Românii au trăit deja dezamăgirea litoralului românesc"

18 August 2022 - Turist care merge de 7 ani pe litoralul elen: "Este evident că s-a schimbat ceva. Românii au trăit deja dezamăgirea litoralului românesc"

Numărul românilor care au mers anul acesta în Grecia a crescut anul acesta, întrucât celor care obișnuiau să-și facă vacanțele acolo li s-au adăugat și cei care au bifat pentru prima

Un bărbat de 65 de ani a fost arestat în Grecia, fiind suspectat de aprinderea incendiilor de vegetație din Thassos

16 August 2022 - Un bărbat de 65 de ani a fost arestat în Grecia, fiind suspectat de aprinderea incendiilor de vegetație din Thassos

Autoritățile elene au procedat la reținerea unui bărbat de 65 de ani care pretinde că este pensionar, întrucât este considerat suspect în marele incendiu care a ars suprafețe mari de

Top 3 știri din presa centrală

”CFR Infrastructură” primește partea leului din fondurile PNRR, dar nu poate opri pierderile nici în acest an: ”Pompăm bani într-o gaură neagră”
Cel mai recent raport al Uniunii Europene cu privire la absorbția fondurilor disponibile prin Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Raportul Departamentului de Stat (DOS) al Statelor Unite ale Americii (SUA) pentru anul 2023, în legătură cu România, a relevat o mulțime de...

O companie franceză furnizează echipamente de avionică pentru oficialii ruși, inclusiv pentru Putin
Echipamentul permite o comunicare sigură și fiabilă pentru telefoanele mobile utilizate de oficialii ruși, inclusiv de președintele Vladimir...
  1. Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
  2. Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
  3. Codul bunelor maniere la casa de marcat. "Eu deja îmi puneam produsele pe bandă și am rămas blocat. Sunt eu cretin?"
  4. Lupta cu drone din Ucraina a început să dea o lovitură mortală unuia dintre cele mai puternice simboluri ale puterii militare americane
  5. O țară, cea mai mare creștere a înarmărilor din lume: Depășește SUA, Rusia, China, Marea Britanie și Germania
  6. Femeie reținută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane. Ce a făcut la scurt timp
  7. Ucraina nu ascultă de avertismentul SUA: Mutarea Kievului care îi înfurie pe Putin și Washingtonul
  8. Întâmplările de coșmar ale românilor care și-au construit case: "Unul mi-a cerut 300.000 de euro manoperă"/ "Mie mi-au furat până și adezivul pentru gresie"
  9. Imagini ale vehiculelor blindate Bradley care așteaptă la granița Ucrainei. Ajutorul SUA, în semnătura lui Joe Biden VIDEO
  10. Locul din România unde zimbrul este din nou “acasă”, după 200 de ani de la dispariția sa. Peste 180 de exemplare trăiesc libere în sălbăticie FOTO