Cat costa un dinte de-al lui John Lennon?

Duminica, 06 Noiembrie 2011, ora 16:55

   

Cat costa un dinte de-al lui John Lennon?
Un dentist canadian a cumparat unul dintre dintii lui John Lennon pentru 19.500 de lire sterline, la o licitatie din Stockport.

Michael Zuk, canadianul cu pricina, a negociat telefonic pentru molarul lui Lennon, oferit menajerei sale in anii '60, noteaza BBC.

Dintele face parte dintr-o colectie de amintiri "rock", detinuta de Allan McGee, fostul sef al casei de discuri pentru care a cantat si Oasis.

Printre alte obiecte care s-au licitat se numara un tablou facut de John Squire de la formatia Stone Roses si alte daruri de la politicieni.

"A trebuit sa-l am", a declarat Michael Zuk, care a scris si o carte despre celebritati.

Canadianul are de gand sa expuna pretioasa achizitie in cabinetul sau, dar si sa-i faca un tur prin facultatile de stomatologie.

Unii vor crede ca e scarbos, dar altii vor fi fascinati de el", asigura acesta.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1309 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
timp
rank 5
Pasiune sau nebunie?
Ma mir ca doctorul canadian nu a mai cumparat si alte lucruri de ale lui John Lennon,insa se pare ca pretul platit pentru un dinte l-a cam oprit de a continua achizitiile...
george61
rank 1
Si eu am un dinte ....
gasit in curte cand am sapat sa pun niste rosii , acel doctor nu vrea sa-l cumpere ??? Eu nu am vazut atata prostie sau tampenie ??? Dar vreun prezervativ a lui J.Lennon nu are ???
I_deea
rank 5
si eu pot vinde un dinte:
Patrocle a pierdut un dinte pe cand il calca in picioare betivul de care l-am salvat, si dupa ce am pus pe goana bestia am luat si catelul si din reflex si dintele. Il cedez (dintele, nu catelul)contra doi saci de boabe Royal pentru catei mofturosi.
I_deea
rank 5
altii..... valeu, e molipsitor !
Incep si astia cu moastele? Mai lipseste sa-l canonizeze. Cum ar fi: sfantul patron al drogatilor?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor