Paleologu: Autoritatile fac politica strutului in privinta prostitutiei!

Vineri, 11 Mai 2012, ora 13:23
2084 citiri
Paleologu: Autoritatile fac politica strutului in privinta prostitutiei!
Foto: Arhiva

Retelele de proxeneti trebuie sparte, iar prostitutia trebuie impozitata, fiind o activitate extrem de importanta din punct de vedere financiar, spune candidatul PDL la Primaria Sectorului 1, vicepresedintele formatiunii, Theodor Paleologu.

El se arata, intr-un interviu la RFI Romania, deranjat de prezenta reclamelor stradale la saloanele de masaj erotic, "prostitutie in toata regula", in opinia sa.

Theodor Paleologu declara ca situatia prostitutiei este "gravisima".

"M-am abtinut cand s-a votat in Parlament, din motive tehnice. Altminteri, poate ca as fi votat un asemenea proiect. De ce? Pentru ca situatia actuala este foarte grava, as spune chiar gravisima. Multi politicieni si multa lume in societatea romaneasca, tot felul de autoritati respectabile fac politica strutului in aceasta privinta. De parca daca pretindem ca vom combate prostitutia chiar reusim sa limitam acest flagel. E de ajuns sa te plimbi peste tot in Bucuresti si in Sectorul 1 si in Sectorul 2 si va spun si locuri, pe Magheru, la Matache, unde vezi acest fenomen. Or ce este foarte grav, repet, gravisim in situatia actuala este ca aceste biete femei sunt la cheremul proxenetilor", spune candidatul PDL la Primaria Sectorului 1.

In opinia lui Theodor Paleologu, prostitutia trebuie scoasa de sub controlul "mafiilor de proxeneti". "Ceea ce trebuie sa facem este sa scoatem aceasta activitate de sub controlul acestor mafii de proxeneti. Am vazut cu ochii mei lucruri foarte grave care se intampla si nu-i de ajuns sa intorci capul in alta parte, ca respectiva realitate sa nu mai existe!", subliniaza deputatul democrat-liberal.

Theodor Paleologu se arata deranjat de publicitatea stradala pentru saloanele erotice: "Publicitate pentru prostitutie se face pe fata. Daca te plimbi pe Magheru, vei vedea un afis amplasat ilegal, de altminteri, pe trotuar, afise publicitare pentru asa-zicand "masaj erotic". Va dati seama ca este vorba de prostitutie in toata regula!

Sunt localuri asa-zicand respectabile, restaurante din Sectorul 1 si din Sectorul 2 si de oriunde vreti in Bucuresti, unde ai fie la toaleta, fie la iesirea din local acele flyere, care fac publicitate pentru masaj erotic. Or stim foarte bine despre ce este vorba!".

Theodor Paleologu pledeaza pentru impozitarea prostitutiei si tinerea ei sub control medical. "Legalizarea prostitutiei este un termen stupid. Este vorba de spargerea retelelor de proxeneti, de impozitarea unei activitati extrem de importante din punct de vedere financiar si de control medical. In primul rand, spargerea retelelor de proxeneti, pentru ca aceste retele sunt conectate cu alte retele de infractionalitate", conchide candidatul PDL la Primaria Sectorului 1.

Citeste mai multe despre Paleologu: Autoritatile fac politica strutului in privinta prostitutiei! pe RFI Romania.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Paleologu prostitutie politica strut, #Paleologu candidat primarie , #PDL