Paleologu da lectii de buna purtare, cu 30% reducere, membrilor BPN al PDL

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 14:57
1871 citiri
Paleologu da lectii de buna purtare, cu 30% reducere, membrilor BPN al PDL

Theodor Paleologu ofera o reducere de 30% pentru membrii Biroului Permanent National al PDL pe site-ul sau, la oricare dintre cursurile sale de buna purtare.

Intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com duminica, Paleologu se arata convins ca "oamenii cu scaun la cap" din BPN vor respinge propunerea lui Alin Popoviciu de a-l exclude din partid.

"Inteleg ca domnul Alin Popoviciu, care aduce prejudicii partidului prin fiecare aparitie in mass media, va propune in sedinta BPN de luni excluderea mea din PDL. In mod normal BPN, compus si din oameni cu scaun la cap, va respinge o asemenea aberatie", incepe Paleologu.

Politicianul continua aratand ca este un om "pasnic, docil, cooperant. Nu caut cu tot dinadinsul sa fiu dat afara din partid". Asadar, propune, "ca dovada de bunavointa, un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga la oricare dintre cursurile mele. Avem cursuri de retorica, de diplomatie, de protocol si bune maniere, de etica politica, de psihologie si dezvoltare personala". "Utilitatea lor mi se pare evidenta pentru orice persoana publica", subliniaza Paleologu.

Politicianul continua aratand de ce cursurile sunt folositoare colegilor sai: "Formula cursurilor este, in plus, foarte convenabila pentru oameni politici angrenati intr-o structura alienanta, deoarece vor putea interactiona cu persoane active si performante in viata reala: manageri, avocati, programatori, corporatisti, reprezentanti autentici ai acelei clase mijlocii despre care vorbim atat de mult in discursurile noastre".

Theodor Paleologu incheie aratand cu ce il poate ajuta pe Popoviciu, anume cu un "plus de umanitate si civilitate". "Domnul Popoviciu crede ca partidul l-a facut om. Nu e de ajuns. Sunt un educator iscusit: chiar si lui ii pot aduce un plus de umanitate si civilitate. Nu strica niciodata. Dimpotriva, ajuta foarte mult".

A.I.

Citeste si:
Emil Boc, critici fără o destinație clară: ”Criza gazului poate avea consecințe mai grave decât COVID”
Emil Boc, critici fără o destinație clară: ”Criza gazului poate avea consecințe mai grave decât COVID”
Primarul PNL al Clujului, Emil Boc, a lansat mai multe critici și avertismente, fără o adresă clară, afirmând că a „tras mai multe semnale de alarmă” cu privire la criza gazului, despre...
Petre Daea s-ar putea reîntoarce în Guvern. Variantele luate în calcul de PSD pentru ministerul Agriculturii
Petre Daea s-ar putea reîntoarce în Guvern. Variantele luate în calcul de PSD pentru ministerul Agriculturii
Fostul ministrul al Agriculturii Petre Daea este luat în calcul pentru a ocupa din nou această funcție după demisia lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA, conform liderului PSD Marcel...