Paleologu, despre PSD: Diferenta e ca in PDL avem un singur Dumnezeu

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 16:20
2694 citiri
Paleologu, despre PSD: Diferenta e ca in PDL avem un singur Dumnezeu
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, a spus, pentru Ziare.com, referindu-se la criza din PSD, ca problema social-democratilor e ca "nu au un singur Dumnezeu".

"In PDL avem un singur Dumnezeu, in PSD au mai multi dumnezei", ne-a declarat fostul ministru al Culturii.

"Este vorba de superioritatea monoteismului asupra politeismului", a mai adaugat senatorul PDL.

In incheierea declaratiei, acesta a precizat ca e "doctor in teologie politica".

Partidul Social Democrat e tulburat de o criza politica generata de intentia de schimbare din functia de presedinte al Senatului a fostului lider al formatiunii, Mircea Geoana. Aceasta decizie a fost luata de Biroul Permanent National al PSD, in unanimitate de voturi.

Ulterior, mai multi lideri ai partidului, in frunte cu Ion Iliescu si Adrian Nastase, au declarat ca, deocamdata, s-a renuntat la aceasta intentie, intrucat PSD ar pierde fotoliul de presedinte al Senatului.

Victor Ponta i-a contrazis, insa, si a spus ca procedura de schimbare din fruntea Senatului a lui Mircea Geoana va continua si ca partidul nu pierde aceasta functie, intrucat "nu o mai avea demult". El l-a acuzat pe Geoana de alianta cu actuala putere, mentionand faptul ca PDL si UNPR au parasit sala de plen a Senatului in sedinta in care se dorea inlocuirea acestuia.

Ponta l-a propus pe Mircea Geoana pentru excludere din partid, iar soarta acestuia va fi decisa de Comisia de Integritate Morala si Arbitraj, in sedinta de duminica.

Presedintele acestei comisii, Dan Sova, a declarat, pentru Ziare.com, ca o eventuala excludere a lui Mircea Geoana din partid, sau orice decizie va fi luata, poate fi contestata doar la congresul partidului.

#Paloologu PDL Dumnezeu, #Paleologu PSD PDL Dumnezeu, #Paleologu criza PSD , #PDL