Paleologu: Imi mentin oferta de discount la cursurile mele facuta echipei Blaga

Miercuri, 07 August 2013, ora 15:54
1270 citiri
Paleologu: Imi mentin oferta de discount la cursurile mele facuta echipei Blaga
Foto: arhiva

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, miercuri, ca se simte amuzat auzind unii lideri democrat-liberali vorbind despre "ipocrizia" si "duplicitatea" altor colegi, iar mesajul sau catre conducerea centrala a partidului ar fi acela ca isi mentine oferta de discount la cursurile scolii sale politice in cazul in care va fi invitat la o discutie in cadrul BPN sau la o intrevedere bilaterala cu Vasile Blaga.

"Ma amuza sa-i aud pe unii vorbind de 'ipocrizia' si 'duplicitatea' altora. Dar cu mine chiar nu inteleg ce au. O fi prea cald? Or fi prea surmenati si cu nervii in batista? Chiar nu pricep ce streche i-a mai piscat", a sustinut Theodor Paleologu.

El a raspuns astfel afirmatiilor presedintelui PDL, Vasile Blaga, potrivit carora situatia celor cu o pozitie "duplicitara" in partid urmeaza sa fie clarificata relativ repede in cadrul unui Colegiu Director care se va reuni la Baia Mare, intrucat "ipocrizia nu poate sa mearga la maxim".

Intrebat care ar fi mesajul sau catre conducerea centrala a PDL in cazul in care ar fi invitat la o discutie in cadrul Biroului Permanent National sau la o intalnire bilaterala cu Vasile Blaga, Theodor Paleologu a raspuns: "Ca imi mentin oferta de discount la cursuri si ca din toamna diversificam oferta scolii de acasa".

La inceputul lunii iunie, dupa ce vicepresedintele PDL Alin Popoviciu anunta ca va propune excluderea din partid a mai multor colegi, intre care si Paleologu, acesta din urma transmitea ca va acorda "un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga" la cursurile scolii sale politice.

"Eu sunt un om pasnic, docil, cooperant. Nu caut cu tot dinadinsul sa fiu dat afara din partid. Propun, asadar, ca dovada de bunavointa, un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga la oricare dintre cursurile mele. Avem cursuri de retorica, de diplomatie, de protocol si bune maniere, de etica politica, de psihologie si dezvoltare personala. Utilitatea lor mi se pare evidenta pentru orice persoana publica.

Formula cursurilor este, in plus, foarte convenabila pentru oameni politici angrenati intr-o structura alienanta, deoarece vor putea interactiona cu persoane active si performante in viata reala: manageri, avocati, programatori, corporatisti, reprezentanti autentici ai acelei clase mijlocii despre care vorbim atat de mult in discursurile noastre", afirma Theodor Paleologu.

Citește și:
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Fostul secretar de stat Cătălin Boboc a anunțat marți seară, 4 octombrie, că demisionează din PNL, în urma scandalului privind branşarea ilegală la rețeaua electrică a unui imobil din...
Cât de mult îi ajută pe adolescenți să voteze de la 16 ani. Analist: ”Nu pot fi așa ușor manipulați ca vârstnicii”
Cât de mult îi ajută pe adolescenți să voteze de la 16 ani. Analist: ”Nu pot fi așa ușor manipulați ca vârstnicii”
Reducerea vârstei pentru dreptul de vot, de la 18 la 16 ani, ar putea avea de fapt beneficii atât pentru adolescenți, care își pot exprima liber opțiunile politice dar mai este o altă...
Comentarii
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Nu se dezminte domnul Paleologu, o tine intr-o ironie continua!