Paleologu: Ma pregatesc sarguincios pentru candidatura la Primaria Bucurestilor

Vineri, 12 August 2011, ora 14:00
1160 citiri
Paleologu: Ma pregatesc sarguincios pentru candidatura la Primaria Bucurestilor
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a afirmat ca intentia de a-si asuma o candidatura la Primaria Capitalei este consecinta logica a actiunilor sale de cand a decis sa intre in politica, in anul 2008.

Paleologu a confirmat intentia de a se inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea celui care va candida la Primaria Capitalei. Intrebat asupa motivelor care l-au determinat sa ia aceasta decizie, democrat-liberalul a raspuns: "Tot ce am spus din 2008, de cand am intrat in politica, toate actiunile mele duc catre acest demers. Motivul principal este revolta mea fata de distrugerile care au loc acum in Bucuresti".

Theodor Paleologu a precizat ca nu a discutat pana acum cu colegi de-ai sai din organizatia PDL Bucuresti privind sustinerea sa, nici macar in sectorul 2, acolo unde s-a inscris ca membru in PDL.

"Nu am avut inca asemenea discutii. Sa nu credeti ca Paleologu e sustinut de PDL sector 2, Prigoana de sectorul 3 sau Canacheu de sectorul 1. Este vorba de interesul comun al organizatiei de a alege un candidat cat mai bun", a declarat pedelistul.

Deocamdata, acesta nu a pregatit un program cu care sa candideze, dar sustine ca in anumite domenii are deja o viziune clara a ceea ce ar trebui sa faca in calitate de prim edil al Bucurestilor. "In unele lucruri, am idei, am o viziune clara, in altele am nevoie de expertiza specialistilor. In unele mai invat. Ma pregatesc sarguincios", a mai spus Paleologu.

Sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat joi la Realitatea TV ca pentru Primaria Capitalei s-au inscris in competitia interna din partid Silviu Prigoana, Theodor Paleologu si probabil Costica Canacheu.

"Nu candidez la Primaria Capitalei, vom merge cu cel care are cea mai mare incredere a bucurestenilor. (...)Vreau sa va spun ca in competitia interna din PDL, pentru ca avem o competitie interna, s-au inscris pana acum dl Prigoana, dl Paleologu si cred ca dl Canacheu, dar nu sunt sigura", a spus ministrul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Paleologu Primaria Bucuresti candidat , #PDL