Paleologu: Mi-e mila de Mircea Geoana, dar e o pleasca pentru PDL

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 21:52
4143 citiri
Paleologu: Mi-e mila de Mircea Geoana, dar e o pleasca pentru PDL
Foto: Realitatea TV

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, spune ca ii este mila de Mircea Geoana, care in ultimele 24 de ore a fost atat exclus din PSD, cat si revocat de la presedintia Senatului.

"Mie mi-e mila de Mircea Geoana si de toti actorii din ceea ce se intampla acum in PSD si, implicit, in USL. Dar nu pot sa nu remarc ca este o pleasca nemaipomenita. Ne dau pe tava presedintia Senatului. E grav ce pateste USL. Daca o sa continue, s-ar putea sa marcheze cu poarta goala", a declarat Paleologu, miercuri, la Realitatea TV.

Totodata, deputatul PDL este convins ca nu vizita in Statele Unite este motivul celor doua pierderi suferite de Mircea Geoana. Argumentul prin care Paleologu isi sutine prezumtia este mediul politic din Romania.

"Sunt sigur ca sunt si alte motive pentru care Mircea Geoana a fost respins de catre colegii lui. Vizita in Statele Unite nu este indeajuns, mai ales ca vorbim despre spatiul politic romanesc, unde se intampla lucruri si mai grave", a explicat fostul ministru al Culturii.

Potrivit lui Theodor Paleologu, o alta dovada ca nu vizita in Statele Unite este cea care i-a adus lui Mircea excluderea din PSD si revocarea de la sefia Senatului sunt obiceiurile politice ale social-democratilor.

"Nu cred in motivul cu vizita in Statele Unite si pentru ca PSD n-are obiceiul violentei verbale, insa, fara indoiala, din perspectiva mea, USL face o greseala grava supralicitand: suspendarea lui Geoana, suspendarea lui Basescu.

Pentru PDL e bine, dar pentru mediul politic nu e bine. Pe de alta parte, sa mizezi pe prostia adversarului in politica e cea mai buna strategie", a adaugat deputatul democrat-liberal.

Nu in ultimul rand, Theodor Paleologu a declarat ca cel pe care l-ar vota in functia de presedinte al Senatului este Teodor Melescanu, fost ministru al Apararii in Cabinetul Tariceanu.

Mircea Geoana a fost exclus, marti seara, din PSD, iar miercuri a fost revocat din functia de al doilea om in statul roman, in calitate de presedinte al Senatului.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Theodor Paleologu mila Geoana, #Paleologu mila Mircea Geoana, #Geoana exclus PSD, #Geoana revocat Senat , #PDL