Paleologu: Nu am eu nas sa-mi dau cu parerea despre demisii

Joi, 14 Iunie 2012, ora 18:33
807 citiri
Paleologu: Nu am eu nas sa-mi dau cu parerea despre demisii

Vicepresedintele PDL Teodor Paleologu a declarat joi, la iesirea din Colegiul Director al PDL, ca nu si-a exprimat parerea in timpul sedintei deoarece a luat la alegeri un scor care nu il "satisface" si ca varianta unui Congres este luata in calcul.

"E si aceasta varianta luata in calcul", a declarat Paleologu, intrebat daca se va vota pentru convocarea unui Congres al partidului in urma rezultatului de la locale. Viceliderul democrat-liberal a precizat ca atmosfera din Colegiu este "foarte buna".

Intrebat care este parerea sa despre ce ar trebui sa se intample in partid referitor la demisii, Paleologu a declarat ca din moment ce a pierdut in alegeri nu are "nas" sa isi dea cu parerea. "Nu am pareri. Sunt unul dintre cei care au avut un rezultat care pe mine nu ma satisface, asa ca nu am nas sa-mi dau cu parerea", a declarat el.

PDL s-a reunit, joi, in sedinta Colegiului Director al partidului, unde se analizeaza rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Mai multi lideri ai partidului, de la Gheorghe Flutur la Gheorghe Stefan si Radu Berceanu, au cerut demisia intregii conduceri a PDL.

Pana atunci, o serie de membri ai conducerii si-au dat ei demisiile din functii, unii inainte de sedinta, altii in timpul ei, de bunavoie sau la presiunea colegilor.

Primul dintre ei a fost primarul de Piatra-Neamt, vicepresedintele PDL Gheorghe Stefan, inainte de a intra la Colegiul Director. In cadrul sedintei, si-au prezentat demisia primarul de Targu-Mures, Dorin Florea, tot din functia de vicepresedinte, dar si secretarul general al PDL, Ioan Oltean. Tot saptamana aceasta si Elena Udrea a anuntat ca pleaca de la sefia PDL Bucuresti, dar nu si din conducerea centrala.

Citeste si:
De câte ori s-a rupt PNL în ultimii 30 de ani ANALIZĂ
De câte ori s-a rupt PNL în ultimii 30 de ani ANALIZĂ
În contextul confruntării extrem de disputate dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu pentru șefia PNL, care, conform unor voci liberale, ar putea duce la scindarea partidului după congresul de...
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
CTP, despre congresul PNL: ”E o bătaie de joc, pe față, la adresa cetățenilor. Ce-o să spună oamenii care au limitare la nunți, la alte evenimente”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 despre congresul PNL ce va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, în urma căruia va fi ales președintele PNL. „Am și un...
Sursa: Ziare.com