Paleologu va sustine motiunea Elenei Udrea - surse

Vineri, 22 Martie 2013, ora 14:05
3069 citiri
Paleologu va sustine motiunea Elenei Udrea - surse
Foto: Realitatea Tv (Arhiva)

Secretarul executiv al PDL Theodor Paleologu, care nu a exprimat pana acum o pozitie cu privire la una dintre cele trei candidaturi la sefia partidului, se va afla printre sustinatorii Elenei Udrea pe scena Conventiei Nationale Extraordinare, au declarat, vineri, surse din staff-ul deputatei.

Candidatii la presedintia PDL Monica Macovei si Vasile Blaga au transmis Comisiei de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare (COCNE) listele complete cu cei cinci vorbitori pe care i-au desemnat pentru a le sustine motiunea, iar Elena Udrea o va fac cunoscuta in cursul acestei zile.

Deputatul Ioan Balan, presedintele COCNE, a declarat, vineri, ca alaturi de Monica Macovei vor lua cuvantul la Conventie, pentru sustinerea motiunii acesteia - "Reformistii", Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi si Alin Seserman.

Potrivit acestuia, vor rosti discursuri in sprijinul motiunii lui Vasile Blaga - "Romania Dreapta. PDL - Politica dincolo de lozinci" - Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Andreea Paul si Traian Ungureanu.

In ceea ce priveste vorbitorii desemnati de Elena Udrea pentru a-i sustine motiunea de la tribuna CNE, presedintele COCNE a aratat ca lista acesteia urmeaza sa fie transmisa in cursul zilei de vineri.

Surse din staff-ul de campanie al Elenei Udrea au precizat ca lista celor cinci vorbitori la CNE urmeaza sa fie definitivata in cursul zilei, deocamdata fiind transmise comisiei trei nume: Emil Boc, Gheorghe Stefan si Theodor Paleologu.

Paleologu, despre alegerile din PDL: In general, cine numara voturile e intr-o postura favorabila

Paleologu nu sustine nicio motiune: Nu pot fi decat un electron liber

Comisia de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare (CNE) a PDL din 23 martie a stabilit anterior, prin tragere la sorti, si ordinea prezentarii celor trei motiuni: Monica Macovei, Elena Udrea si Vasile Blaga.

Decizia comisiei cu privire la acest aspect mentioneaza ca fiecare motiune are la dispozitie 45 de minute pentru prezentare, timp in care liderul acesteia si cinci sustinatori se pot adresa electorilor.

Ioan Balan a declarat, totodata, ca propunerea COCNE pentru presedintia comisiei de numarare si validare a voturilor la Conventia PDL este Mircea Toader, membru in comisia de organizare a Conventiei.

Conventia Nationala Extraordinara a Partidului Democrat Liberal se va desfasura la pavilionul central al Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti, cu incepere de la ora 10.00, la eveniment fiind asteptati peste 5.000 de delegati.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Orban, despre colaborarea pentru alegerile locale: "Am discutat de principiu să ne unim forţele unde e benefic"
Orban, despre colaborarea pentru alegerile locale: "Am discutat de principiu să ne unim forţele unde e benefic"
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat duminică, 25 februarie, la Ploieşti, referindu-se la colaborarea partidelor care formează Dreapta Unită la alegerile locale, că încă nu...
Ludovic Orban spune că România e în mare pericol: „Există două mafii care deţin puterea astăzi”
Ludovic Orban spune că România e în mare pericol: „Există două mafii care deţin puterea astăzi”
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat duminică, 25 februarie, la Ploieşti, că România "este prost condusă" şi se află într-un mare pericol. Politicianul susține că...
#Theodor Paleologu sustinere Elena Udrea, #Paleologu Udrea Conventie PDL, #Elena Udrea vot Conventie PDL , #PDL