Paleologu vrea observatori PPE la Conventia PDL

Luni, 18 Martie 2013, ora 20:10
1971 citiri
Paleologu vrea observatori PPE la Conventia PDL
Foto: Ghimpele

Senatorul PDL Theodor Paleologu considera ca ar fi indicat, pentru eliminarea suspiciunilor de frauda privind alegerea presedintelui partidului, ca la Conventia Nationala sa asiste observatori din partea Partidului Popularilor Europeni.

"Daca atat Elena Udrea, cat si Monica Macovei atentioneaza asupra unei posibile fraude la congres, de ce n-am avea observatori PPE?", a scris Paleologu pe Facebook.

Udrea: Am semnale ca alegerile pentru sefia PDL nu vor fi corecte

Elena Udrea a atentionat, saptamana trecuta, ca are indoieli cu privire la corectitudinea alegerilor pentru sefia PDL.

"Putem pune la indoiala corectitudinea alegerilor cata vreme cei care au declarat sustinere pentru Elena Udrea sunt scosi de pe lista desi sunt primari de municipii. Eu sper sa nu se ajunga pana acolo si listele sa se corecteze in timp util", a declarat Elena Udrea, adaugand ca numarul contestatiilor la nivelul intregii tari este destul de mare si ca spera ca acestea sa fie refacute in timp util.

"Noi vrem o Conventie organizata corect. Faptul ca acum, pe ultima suta de metri, fie nu se dau listele la centru, fie nu se arata listele membrilor din organizatie arata o incercare de a controla votul din 23 martie. Nu cred ca face bine sustinatorilor domnului Blaga sa genereze speculatii pentru ca noi vom lua atitudine public fata de organizatiile unde s-au incalcat regulile pentru intocmirea listelor de delegati", a adaugat Udrea.

Monica Macovei, solicitari pentru alegeri corecte in PDL - Vezi care sunt

Aceeasi pozitie a avut-o si candidatul "reformistilor", Monica Macovei, care s-a plans ca nu are acces la lista delegatilor.

"Facem un apel catre sustinatorii nostri, membri de partid care doresc o organizatie cu reguli clare si transparente, sa ceara liderilor de filiale judetene desemnarea democratica, nu discretionara, a delegatilor la Conventie, precum si transmiterea catre candidati a listelor cu delegati, functiile acestora si modalitatile de contact. Membrii de partid trebuie sa-si faca auzita vocea si sa nu taca in acest moment crucial", spunea Macovei in urma cu mai putin de doua saptamani.

O.A.

Eveniment Quarterly Report

Noile taxe. A fost stabilită ora la care Marcel Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament: „Nu există niciun risc pentru ca preţurile să crească”
Noile taxe. A fost stabilită ora la care Marcel Ciolacu își asumă răspunderea în Parlament: „Nu există niciun risc pentru ca preţurile să crească”
Parlamentul se reuneşte marţi, de la ora 18.00, în şedinţă comună pentru asumarea răspunderii Guvernul pe pachetul de măsuri fiscale, au stabilit Birourile permanente reunite....
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
Premierul şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat mita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o, el spunând că nu a văzut...
#Paleologu observatori alegeri PDL, #Palelologu alegeri PDL, #Paleologu observatori PPE , #PDL