Theodor Paleologu e candidatul PMP la prezidentiale. Basescu spera sa-i incurce pe Barna si Dancila

Duminica, 25 August 2019, ora 13:58
8132 citiri
Theodor Paleologu e candidatul PMP la prezidentiale. Basescu spera sa-i incurce pe Barna si Dancila
Foto: Facebook/ Theodor Paleologu

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminica, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Basescu. Fostul presedinte nu a participat la vot.

"Candidatul PMP la alegerile prezidentiale este Theodor Paleologu. Purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale si al partidului este Mihail Neamtu", a anuntat PMP.

Fostul presedinte a fost prezent duminica, la prima parte a reuniunii PMP, unde a sustinut ca Theodor Paleologu sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, exprimandu-si speranta ca acesta "sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila". Totodata, Basescu l-a propus pe Mihail Neamtu pentru functia de purtator de cuvant al partidului si al campaniei electorale, in timp ce Eugen Tomac va conduce campania.

"Eu sper (ca Paleologu - n.red.) sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila si incurcatul asta sa faca ca niciunul sa nu intre in turul doi, asa cum spera, si sa le cream o surpriza. E esential sa sustineti candidatul in teritoriu", a mai spus Basescu.

Paleologu vrea sa fie presedinte invatator si spune ca Dancila si Iohannis "vorbesc la fel de prost"

Paleologu precizeaza ca va avea o campanie ca un curs interactiv, pro bono, la scara intregii tari, pentru ca, dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator. Acesta spune ca un presedinte invatator este un educator si un inspirator, un continuator si un transmitator, un mediator si un moderator, un ascultator si un indrumator si doar un colosal efort de educatie poate ridica aceasta tara.

"In primul rind ma gindesc la tatal meu. Lui vreau sa-i dedic marea inclestare care urmeaza.

Vocatia mea este aceea de educator. Fiind vorba de o campanie prezidentiala, o voi trata ca pe un imens exercitiu de pedagogie nationala. Campania mea va fi, de fapt, un curs interactiv, pro bono, la scara intregii tari", a notat pe Facebook Theodor Paleologu.

Totodata, acesta sustine ca Viorica Dancila si Klaus Iohannis, doi dintre contracandidatii sai, "vorbesc la fel de prost".

"Imi dau seama ca va fi foarte dificil, ca voi primi lovituri nemeritate, ca ma va scoate o vreme din ritmul atit de placut al cursurilor mele, ca va trebui sa merg peste tot in tara, sa vorbesc cu zeci sau sute de mii de oameni si sa particip la emisiuni epuizante, dar sint convins ca merita.

Merita, in primul rind, pentru ca altminteri nivelul dezbaterii va ramine rusinos de scazut. Dancila si Iohannis vorbesc la fel de prost, adica citesc prost niste discursuri proaste, scrise de consilieri prosti.

Macar Dancila a fost sincera: 'Decit sa vorbesc liber si sa spun prostii mai bine sa am o hirtiuta in fata'. Iohannis, la rindul lui, scoate efecte neasteptate, accentuind anapoda conjunctiile si prepozitiile sau facind pauze consternante cind intoarce cite o foaie. Sint singurele lui elemente de surpriza si suspans. In comparatie cu asemenea mortala plictiseala referintele lui Barna la Star Trek, Game of Thrones si Matrix sint culmi ale filozofiei politice", mai spune candidatul PMP la prezidentiale.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Liderul PNL admite că cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei este un candidat comun cu PSD. Ce spune despre prezidențiale
Liderul PNL admite că cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei este un candidat comun cu PSD. Ce spune despre prezidențiale
Candidatul la Primăria Capitalei va fi stabilit în funcţie de rezultatul sondajelor, dar varianta cea mai probabilă este a unui candidat comun cu PSD, a declarat joi, 29 februarie, la...
Documentul MAI care justifică decizia de comasare a alegerilor. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie
Documentul MAI care justifică decizia de comasare a alegerilor. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie
Ministerul Afacerilor Interne a publicat, în transparenţă decizională, ordonanţa de urgenţă care prevede comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pe data de 9 iunie...
#Theodor Paleologu candidat prezidentiale PMP, #Paleologu Basescu candidat prezidentiale , #PMP