Invata sa iti exprimi emotiile ca un lider autentic, cand vorbesti in public - sambata, la Casa Paleologu

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 11:34
2436 citiri
Invata sa iti exprimi emotiile ca un lider autentic, cand vorbesti in public - sambata, la Casa Paleologu
Foto: Casa Paleologu

Casa Paleologu reia de sambata, 6 februarie, atelierul practic de retorica din seria "Cum crestem lideri romani?", in cadrul caruia poti afla mai multe despre exprimarea emotiilor atunci cand vorbesti in public de la Theodor Paleologu.

Avand la activ experienta catorva zeci de cursuri de retorica, Casa Paleologu a decis sa puna din nou la dispozitia publicului acest atelier, care se concentreaza pe modalitatile de a produce pathos printr-un discurs in care accentele se pun pe voce, intonatie, gestica, mimica, postura, dar si figuri de stil, elemente narative si de vocabular.

Atelierul de sambata te va ajuta sa depasesti autocenzura, teama de ridicol sau lipsa de antrenament, care te impiedica adesea sa-si exprimi emotiile atunci cand vorbesti in public si sa ai un discurs de succes.

Vei exersa si vei invata cum sa-i exprimi o varietate de emotii, pozitive sau negative, intr-un mod vehement sau retinut, pentru a face fata cu brio in orice situatie.

"Atelier practic de retorica: exprimarea emotiilor" este sustinut de Theodor Paleologu, incepe la ora 09:30 si dureaza 9 ore, pana la 18:30, cu pauze de cafea pe parcurs si posibilitatea de a lua pranzul.

Vezi cate locuri mai sunt disponibile si ce alte cursuri ofera Casa Paleologu.

#atelier retorica Paleologu, #curs vorbit public, #Casa Paleologu curs retorica , #stiri Theodor Paleologu