Paleologu, despre listele PMP la europarlamentare: Am fost votat pe locul doi

Vineri, 21 Martie 2014, ora 13:57
3912 citiri
Paleologu, despre listele PMP la europarlamentare: Am fost votat pe locul doi

Deputatul Theodor Paleologu, candidat al PMP la alegerile europarlamentare, este de parere ca lista finala a partidului poate suferi modificari si ca pot aparea nume noi fata de cele initiale.

"Am fost candidat la candidatura, ca sa zic asa, si a fost un vot, am fost pe locul doi dupa Florin Popescu, si cam asta e tot ce stiu", a declarat Paleologu, pentru Ziare.com.

Care sunt numele inscrise pe lista PMP pentru europarlamentare

Fostul democrat-liberal a precizat ca nu stie pe ce pozitie va fi pe lista finala a partidului: "Intervin si alte imponderabile, dar votul a fost clar. Eram pe locul doi".

Totodata, intrebat daca este posibil ca cineva care nu a fost inclus initial in vot sa faca parte de pe lista, Theodor Paleologu a raspuns: "Se poate foarte bine si se poate ca cineva de pe un loc mai indepartat de 1 sa treaca pe 1 sau pe 2".

Baconschi, Paleologu si Cristian Petrescu, pe lista PMP pentru europarlamentare

Deputatul PMP se afla pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, alaturi de nume precum Theodor Baconschi, Ruxandra Dragomir, Adrian Radulescu, Daniel Funeriu, Gelu Visan, Cristian Petrescu sau Florin Popescu.

Lista finala a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile europarlamentare va fi definitivata saptamana viitoare, iar presedintele PMP, Eugen Tomac, a spus ca s-a luat decizia ca europarlamentarii in functie, precum Cristian Preda, sa fie primiti pe listele partidului, in timp ce ceilalti participa la un proces de selectie.

Cristian Preda: EBa a strans 100.000 de semnaturi, o chem pe lista PMP

Totodata, europarlamentarul Cristian Preda a anuntat ca Elena Basescu a strans deja cele 100.000 de semnaturi necesare pentru a candida independent la alegerile europarlamentare, insa i-a transmis ca ar fi mai bine sa candideze pe listele Partidului Miscarea Populara.

#Theodor Paleologu alegeri europarlamentare, #Paleologu candidat PMP europarlamentare, #candidati Miscarea Populara europarlamentara , #stiri Theodor Paleologu