Paleologu: Programul PMP - "Ori la bal, ori la spital"; al PDL - "Moartea lenta"

Luni, 03 Februarie 2014, ora 22:53
3081 citiri
Paleologu: Programul PMP - "Ori la bal, ori la spital"; al PDL - "Moartea lenta"

Deputatul Theodor Paleologu considera ca programul PDL este o "moarte lenta", in vreme ce cel al Partidului Miscarea Populara este "Ori la bal, ori la spital". Paleologu si-a dat demisia din PDL luni si s-a alaturat Elenei Udrea in PMP.

"Ori la bal, ori la spital. Exact asta este programul PMP in 2014: Ori la bal, ori la spital. Ori trecem de 5% si depasim PDL la alegerile europarlamentare, ori asta e, ne ocupam de altceva", a spus Paleologu, precizand ca la fel a calificat si motiunea cu care Elena Udrea a candidat la presedintia PDL, scrie Mediafax.

Paleologu considera ca "Ori la bal, ori la spital" e mai bun decat "Moartea lenta". "Aveam impresia ca muream stand pe loc si nefacand nimic si asteptand sa se schimbe conducerea PDL. Trebuie sa zgaltaim nitel copacul si sa reunificam dreapta", a continuat Paleologu.

In opinia sa, presedinte PMP trebuie sa fie Eugen Tomac, actualmente presedinte interimar al partidului, intrucat este "singurul presedinte de partid care nu e paranoic".

"Tomac, e foarte bun, e tanar, e foarte simpatic, e zambaret, nu si-a luat-o in cap, este singurul presedinte de partid care nu e paranoic", a spus Paleologu.

In ceea ce priveste o eventuala functie de presedinte PMP detinuta de Elena Udrea, Paleologu a aratat ca nu o avantajeaza varsta: "Eu zica ca Tomac este foarte bun, e mai tanar decat noi, noi avem deja 40 de ani".

#Paleologu demisie PDL, #Theodor Paleologu PMP , #stiri Theodor Paleologu