Un deputat ii trimite pe politicieni la psiholog: E plin de ticniti!

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 20:50
3481 citiri
Un deputat ii trimite pe politicieni la psiholog: E plin de ticniti!

Deputatul Theodor Paleologu sustine ca politicienii ar trebui sa aiba dialog cu psihologii, pentru "sanatatea lor mintala", deoarece in lumea politica "e plin de ticniti".

"In profesia in care am ajuns, aceea de om politic, e plin de ticniti! Multa lume ar face bine, macar, sa aiba un contact cu un psiholog, pentru a-i aduce cu picioarele pe pamant.

(...) Pentru oamenii politici e important dialogul cu psihologii, pentru sanatatea lor mintala. Multe prostii n-ar fi fost facute de catre cei care ne conduc, daca ar fi avut deschiderea de a vorbi din cand in cand cu un psiholog. Sunt greseli grave care s-au facut din tot spectrul politic, pentru ca oamenii o iau razna!", a spus Paleologu, citat de Mediafax.

Radu F. Alexandru: Cer demisia de urgenta a lui Ponta, are grave tare psihice

Acesta a marturisit ca el insusi a mers la psiholog, in urma divortului prin care a trecut, subliniind ca astfel poate primi sfaturi bune si din punct de vedere politic.

Deputatul sustine ca toti oamenii politici ar trebui sa mearga la psiholog, pentru ca "toata lumea are nevoie".

Kelemen: Cu exceptia cazurilor clinice, de Psihiatrie, reactiile la proiectul de autonomie sunt normale

"Nu exista sa ai putere si sa nu intervina riscul de a o lua razna! Stiu acest lucru pentru ca am fost ministru, stiu ce inseamna, am fost ambasador, daca nu esti foarte lucid cu tine insuti, daca nu isi dai seama ca o poti lua razna, deci, pana la urma o iei razna!", mai sustine Theodor Paleologu.

#Paleologu discutii psiholog politicieni, #Paleologu politicieni psiholog , #stiri Theodor Paleologu