Theodor Stolojan: Nu-mi doresc sub nici o forma sa vad PNL-ul asociat cu UNPR

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 22:47
4048 citiri
Theodor Stolojan: Nu-mi doresc sub nici o forma sa vad PNL-ul asociat cu UNPR
Foto: Facebook/Theodor Stolojan

Solutia pentru Romania o reprezinta alegerile anticipate, declara Theodor Stolojan. In opinia sa, un Guvern de tehnocrati ar insemna lipsa asumarii raspunderii politice. Stolojan mai spune ca personal nu si-ar dori o alianta intre liberali si UNPR.

Ponta si-a dat demisia. Klaus Iohannis, asteptat sa numeasca un premier interimar

Theodor Stolojan a declarat la RFI Romania ca "solutia pentru Romania si solutia ce raspunde cerintelor oamenilor care au iesit in strada este organizarea de alegeri anticipate (...). Sigur ca PSD-ul nu este de acord cu alegeri anticipate, stiind foarte bine ce-l asteapta in aceste alegeri anticipate, ca urmare a modului in care Guvernul PSD, nu mai vorbesc de UNPR, au actionat nu numai in aceste zile, in general".

Cum se poate ajunge la alegeri anticipate: Mingea e la Iohannis

Intrebat daca personal crede ca PNL ar putea obtine majoritatea mandatelor in viitorul Parlament, daca ar avea loc alegeri anticipate, europarlamentarul a raspuns:

"E greu de spus. Oricum, anticipatele nu pot fi organizate de pe o zi pe alta si nici macar de pe o luna pe alta. Deci va fi un timp care va trece, se vor decanta mai bine si pozitiile oamenilor care astazi sunt in strada. PNL-ul sigur ca are prima sansa in aceste alegeri. E greu de crezut insa ca va putea realiza o majoritate care inseamna 50% plus un vot, nu?".

Citeste mai multe despre Stolojan: Solutia o reprezinta anticipatele; nu-mi doresc sub nici o forma sa vad PNL-ul asociat cu UNPR pe RFI Romania

#demisie Victor Ponta, #demisie guvern, #alegeri anticipate , #europarlamentar