Iri, Moni, Oana si Pepe poftiti la PD-L! (Opinii)

Duminica, 10 Aprilie 2011, ora 23:35
6484 citiri
Iri, Moni, Oana si Pepe poftiti la PD-L! (Opinii)
Fotomontaj: Ziare.com

Prostul gust a invins taria de caracter, spiritul si soarta tarii, cu alte cuvinte politicienii nu mai incap pe sticla de Iri, Moni, Oana si Pepe. Mai voalat, sau mai pe fata, dau vina pe popor, care nu stie prin ce dificultati trece Romania deoarece s-au lipit de mondenitati, dupa cum s-a straduit Theodor Stolojan sa explice intr-un interviu acordat Ziare.com.

Daca n-ar avea romanii dorinta sa se imbuibe de prostii, ar afla ca banii imprumutati de la FMI au fost folositi nu ca sa-si acopere Emil Boc incompetenta, ci au fost dirijati, in mare masura, spre BNR, ca sa n-o ia leul la vale si sa li se dubleze ratele, a mai spus acesta.

Ehei, draga Stolo, asa-i! Dar de ce nu purcedeti matale la un gram de profunzime, ca nu sunteti foarte ocupat pe-acolo prin Parlamentul European! Si nu trebuie sa despicati firul in patru, ci sa va intrebati de ce aleg romanii sa adoarma cu Iri si sa se trezeasca cu Oana, daca au ca alternativa educatia, calitatea retoricii, bunele intentii si sacrificiul.

In aceasta tara din plastic se petrec drame, dar cine sa le analizeze? "Romania a demonstrat ca e inca tara lui 'las' ca merge si-asa, nu e absolut nicio problema in tara lui Oana, Pepe, Iri si Mona'", a subliniat eurodeputatul. Ziceti dumneavoastra? Cu alte cuvinte aia peste 80 la suta care se se dedulcesc cu amanunte de budoar sunt toti niste imbecili si stau la coada la zeama de varza, cand, de fapt, ar avea menirea sa vegheze, sa observe problemele si sa vina, eventual, cu solutii, ca sa nu mai treaca tara drept mostra de superficialitate si ignoranta!

Pai acesti oameni, domnule Stolojan, n-au priceput ei ca sunt groaznic de rupti in fund, prin urmare n-au iesit in strada cu sutele de mii, ca alte natiuni, si vreti sa-i apuce brusc constiinta si sa se ambaleze cautand mesajul pozitiv printre politicieni care presteaza tot mai imbecil, sunt tot mai nemernici si mai rupti de realitate? Romanii sunt de vina pentru ca nu afla calea, sau nataraii care nu se pricep sa le-o arate?

Fara indoiala, ratingul nu inseamna automat calitate. O emisiune cu audienta maxima nu te duce cu gandul la aptitudinile moderatorului, succesul reprezinta un context, nu manifestarea inteligentei, dar unde e alternativa? Unde sunt modelele izbandei pe calea muncii, a altruismului, a moralei?

Ii certati pe romani ca nu deslusesc intelepciunea guvernantilor, a clasei politice in general, dar stiti ceva? In fata evidentei, n-ati avea nevoie de comunicatori.

Fara indoiala ca stabilizarea leului este vitala pentru economie, dar daca nu gasiti limbajul adecvat pentru a contracara la adversari in casa, adica la televiziunile de stiri, manipularea indreptata impotriva lui Boc & Co, cu concursul generos al acestora, de ce sa n-o recunoastem, la ce sa se uite romani?

Tot adevarat este ca din banii FMI s-au alimentat si bugetele de pensii si salarii. Nu era sa piarda Traian Basescu alegerile, dar daca a trebuit o infuzie acolo, inseamna ca a fost un deficit. De ce nu stiu romanii asta, de ce nu o vad pe toata gardurile, e vina lor? De ce nu explica toata suflarea parlamentara, acasa, in teritoriu, ca in sistemul de sanatate trebuie acoperite gaurile, si nu ne permitem sa tinem un spital cu 1.000 de paturi la 15 pacienti pe luna?

Dar stiti ceva? Ca sa nu mai spuna nimeni ca jurnalistii nu aduc solutii, si se multumesc sa caraie (asta e treaba lor!), eu am una. Ca sa ajunga mesajul la destinatar, convingeti-i pe Oana, Pepe, Moni si Iri sa se inscrie in PD-L, si ati rezolvat!

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Emil Boc Guvern Romania, #Theodor Stolojan Romania PDL, #Moni Iri romani, #Oana Zavoranu Pepe romani , #PDL
Comentarii
Poza mameluc
mameluc
rank 5
N-ar fi mai simplu ca Radu Tudor,Dana Grecu,Gabriela Firea,Mihai Gadea,Mircea Badea,Valentin Stan,Mugur Ciuvica si Razvan Dumitrescu sa se inscrie in Uniunea Socialist-Liberala!?
Poza Leonidda
Leonidda
rank 1
La cite loaze sunt in pdl , inclusiv "juma de om " , astia sunt personalitati.