Mitrea: Stolojan este o paiata in toata regula

Marti, 16 Septembrie 2008, ora 13:25
1980 citiri
Mitrea: Stolojan este o paiata in toata regula

Miron Mitrea continua sa ii raspunda lui Theodor Stolojan, cu care a avut recent un ping-pong retoric, schimbul de replici fiind, pe de o parte, "varianta tampita", si "cetatean iesit de sub camion", pe de alta parte.

Pe blog-ul personal, secretarul general al PSD Miron Mitrea nu opreste ironiile politice la adresa prim-vicepresedintelui PD-L si il numeste "contabil al lui Ceausescu", "marioneta perfecta", "iesit in chiloti din mare" si "paiata in toata regula":

"Daca imi amintesc de circul cu retragerea sa din cursa pentru Cotroceni in lacrimile domnului Basescu si de iesirea sa in chiloti din mare, ca sa dea declaratii presei, pot spune ca este o paiata in toata regula".

Miron Mitrea isi intituleaza postarea "Raspuns la atacul domnului intelectual Stolojan", sustinand:

"Atunci cand am spus "varianta tampita" nu la intruchiparea ei m-am referit, ci la ideea politica de a desemna locomotiva in alegeri un politician fara pic de substanta si de personalitate.

O fi fost el genial la economie (presa carcotasa a scris chiar ca ar fi fost contabilul lui Ceausescu), dar ca om politic este sters".

La replica lui Stolojan, ca Mitrea ar fi iesit de sub camion, social-democratul raspunde ca fostul premier este invidios ca nu isi poate repara singur masina:

"Declaratia sa cum ca eu sunt un "cetatean iesit de sub camion" (in cazul in care chiar a conceput-o el, personal), o pun doar pe seama invidiei generate de faptul ca, daca ramane cu masina-n drum, domnul Stolojan trebuie sa-si cheme consilierii de imagine ca sa-l depaneze".

Miron Mitrea crede ca Theodor Stolojan a fost folosit de PD si ca a fost transformat chiar in unealta de destramare a PNL:

"Stolojan e doar un nume de care s-au folosit, in diverse ocazii, sforarii PD-ului. Si amintesc aici cum a incercat el, comandat de PD, sa destrame PNL, un partid care-l alesese presedinte...fara sa ies din definitia data de DEX si fara sa-mi doresc sa-l jignesc pe omul Stolojan, pot spune ca politicianul Stolojan este o marioneta perfecta".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
Cu un avans de 2,7%, România se numără printre ţările membre UE cu cele mai importante creşteri ale producţiei industriale din blocul comunitar, arată datele publicate, luni, de Oficiul...
#Stolojan, #Mitrea, #PSD, #PDL , #PDL