Stolojan: Antonescu face o mare eroare, Rosca Stanescu e perfect compatibil cu USL

Duminica, 10 Noiembrie 2013, ora 14:59
3077 citiri
Stolojan: Antonescu face o mare eroare, Rosca Stanescu e perfect compatibil cu USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat ca Sorin Rosca Stanescu este "un profesionist al manipularii opiniei publice" si a spus ironic ca liderul PNL Crin Antonescu ar face o mare eroare daca l-ar exclude pe acesta din partid, deoarece este "perfect compatibil cu USL".

"Am vazut ca domnul Antonescu a propus sau propune maine sa fie exclus din PNL senatorul Sorin Rosca Stanescu. Parerea mea e ca el face o mare eroare. Parerea mea e ca domnul Sorin Rosca Stanescu este perfect compatibil cu USL, cu modul in care USL a venit la guvernare, prin minciuna.

Este un profesionist al manipularii opiniei publice, este un om care el singur printr-o declaratie a tinut ocupata opinia publica doua zile, in conditiile in care mediul de afaceri pur si simplu exploda vizavi de masurile luate pe picior si anuntate de pe o zi pe alta cu privire la introducerea de noi impozite si taxe si la marirea unora existente", a afirmat Theodor Stolojan duminica, intr-o conferinta de presa.

Soarta lui Rosca Stanescu in PNL, decisa luni: Antonescu cere excluderea

Stolojan a aratat ca, dupa parerea lui, Antonescu "ar trebui sa-l bage putin sub pres" pe Rosca Stanescu, "asa cum se procedeaza in unele gospodarii cu gunoiul".

"Cum sa dai afara un asemenea profesionist al manipularii opiniei publice? Dupa parerea mea, ar trebui sa-l bage putin sub pres, cum se face in unele gospodarii, cu gunoiul!", a adaugat Stolojan.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL.

Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere.

"Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna 'am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentic', daca nu se intampla asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) ramane cea pe care v-am spus-o", a afirmat presedintele PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat si vineri seara, la Romania TV, ca, daca documentele invocate de senatorul Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putand avea loc luni sau marti.

Eveniment Quarterly Report

Ciolacu și Ciucă se întâlnesc să discute proiectul de buget pe 2024. Premierul vrea adoptarea lui săptămâna viitoare
Ciolacu și Ciucă se întâlnesc să discute proiectul de buget pe 2024. Premierul vrea adoptarea lui săptămâna viitoare
Liderii coaliţiei de guvernare vor avea o întâlnire de lucru duminică, 10 decembrie, pentru a discuta proiectul de buget pe anul viitor. "În acest weekend vom lucra împreună pe proiectul...
Mircea Geoană dezvăluie care ar fi marele avantaj al României dacă Ucraina și Moldova ar intra în UE. „Vor face parte din familia europeană”
Mircea Geoană dezvăluie care ar fi marele avantaj al României dacă Ucraina și Moldova ar intra în UE. „Vor face parte din familia europeană”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că există o cale ca România "să evadeze" definitiv de la "periferia Europei", arătând că în următorii ani Ucraina, Republica...
#Sorin Rosca Stanescu demis PNL, #Stolojan declaratii SRS demis PNL , #PDL
Comentarii
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Sa mai zica cineva ca Stolojan nu e capabil de ironii fine si de
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5