Stolojan: Antonescu, omul cu doua fete, a iesit deja din cursa pentru Cotroceni

Luni, 10 Martie 2014, ora 15:18
2518 citiri
Stolojan: Antonescu, omul cu doua fete, a iesit deja din cursa pentru Cotroceni

Afirmatia lui Victor Ponta ca daca viitorul presedinte va fi de centru-stanga, premierul trebuie sa fie un politician de centru-dreapta este "o prostie", spune europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan. El mai crede ca liderul PNL, Crin Antonescu, "este iesit deja din cursa" pentru Cotroceni.

"In ce priveste faptul ca daca presedintele e socialist, premierul trebuie sa fie de centru-dreapta, asta e o prostie, pentru ca pana la urma conteaza rezultatul alegerilor. Nu vad cum, presupunem ca PSD-ul castiga alegerile, va desemna prim-ministru pe Tariceanu", a declarat Stolojan, la RFI Romania.

Ponta: Tariceanu ar putea fi liderul Senatului. Ce spune despre viitorul presedinte

Intrebat daca il vede pe Victor Ponta candidat la Cotroceni, europarlamentarul PDL a raspuns: "In masura in care PNL-ul doreste sa intre in cele din urma in Opozitie, sigur ca PSD-ul va trebui sa iasa cu Ponta, pentru ca nu are cu altcineva. Domnul Geoana nu cred ca are si dorinta de a mai intra in aceasta competitie".

Intrebat daca il vede pe Victor Ponta intr-un eventual tur doi impotriva lui Crin Antonescu, Stolojan a replicat: "Nu, impotriva lui Catalin Predoiu. Antonescu e iesit din cursa, dupa parerea mea, deja. Lumea va realiza acest dublu comportament, omul cu doua fete".

Theodor Stolojan mai spune ca PNL este un partid duplicitar, e cu un picior in Opozitie si cu unul la Putere: "PNL trebuie sa decida ce vrea sa faca. Nu poate sa ramana cu un picior la Putere si cu unul chipurile in Opozitie. Deci cat timp este in aceasta situatie, nu poate fi un partener credibil nu pentru noi, PDL, pentru romani, in primul rand, nu poate fi un partener credibil".

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca daca viitorul presedinte va fi de centru-stanga, atunci premierul va trebui sa fie de centru-dreapta.

Citeste mai multe despre Stolojan: Antonescu este iesit deja din cursa pentru Cotroceni si Theodor Stolojan: PNL trebuie sa decida, nu poate sa ramana cu un picior la Putere si cu unul in Opozitie, pe RFI Romania.

Citește și:
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, 27 martie, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Anunțul a fost făcut vineri, 24 martie, de...
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
#Stolojan Antonescu iesit cursa prezidentiale, #Stolojan Antonescu prezidentiale, #Stolojan PNL duplicitar , #PDL