Stolojan: Cred ca Boc nu va lua decizia sa candideze la sefia PDL

Joi, 14 Februarie 2013, ora 22:00
2006 citiri
Stolojan: Cred ca Boc nu va lua decizia sa candideze la sefia PDL
Foto: Arhiva

Liderul PDL Theodor Stolojan a declarat, joi, ca partidul nu are inca un candidat la Presedintie, iar legat de preferinta sefului statului pentru Emil Boc ca sef al PDL, a amintit ca Vasile Blaga a condus campaniile PDL, inclusiv cele prin care Traian Basescu a devenit presedinte.

Intrebat cum comenteaza faptul ca Traian Basescu a spus ca il prefera pe Boc pentru sefia PDL, Theodor Stolojan a declarat: "Este opinia sefului statului. Dar sa nu uitam ca domnul Blaga e cel care a condus toate campaniile electorale ale partidului, care au dus la venirea partidului la guvernare, inclusiv la castigarea presedintelui Basescu de doua ori a mandatului de presedinte al tarii".

Stolojan a mai spus ca Elena Udrea "a dovedit ca are calitati de luptatoare si a castigat mandatul de parlamentar", iar Emil Boc "a condus Guvernul Romaniei intr-o perioada extrem de complicata pentru Romania, in care s-au impins masuri dure".

Theodor Stolojan nu crede ca Boc va candida prentru sefia PDL. "Domnul Boc s-a exprimat ca-si doreste sa duca pana la capat mandatul de primar si cred ca nu va lua decizia sa candideze", a adaugat Stolojan.

El a aratat ca "intr-adevar, PDL la ora actuala nu are identificat un candidat pentru Presedintia Romaniei" si va trebui sa faca acest lucru dupa alegerile interne din partid.

"PDL are aceasta urgenta care se cheama organizarea alegerilor, se propune data de 23 martie, ramane sa fie aprobata de CNC, care se va desfasura pe 23 februarie", a adaugat Stolojan.

Basescu: PDL se indreapta catre zona marginala a politicii, nu are prezidentiabil

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, joi, la Cluj, cine ar fi cel mai potrivit lider al PDL dintre Elena Udrea si Vasile Blaga, el raspunzand, razand: "Emil Boc".

Conventia Nationala a PDL pentru alegerea noii conduceri urmeaza sa aiba loc in 23 martie.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Stolojan alegeri PDL, #Stolojan Boc presedinte PDL, #Stolojan Basescu PDL , #PDL
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
De mâine începe sarabanda noilor coduri intrate în vigoare înaintea