Stolojan critica "vocea Guvernului": E o degradare de neconceput a dialogului public

Duminica, 24 Noiembrie 2013, ora 21:50
3057 citiri
Stolojan critica "vocea Guvernului": E o degradare de neconceput a dialogului public
Foto: Digi 24

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a criticat, duminica seara, modul in care purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a vorbit despre presedintele Traian Basescu, spunand ca acesta este "beat, matrafoxat si iresponsabil".

Stolojan a precizat ca este vorba despre o degradare a dialogului public si ca Palada, ca sociolog, ar fi trebuit sa stie ca este un reprezentant al Guvernului "si cand se afla acasa si scrie pe Facebook", potrivit Realitatea TV.

"Regret ca domnul Palada, care este un sociolog ca pregatire... nu te astepti sa nu inteleaga ca este purtatorul de cuvant al Guvernului si cand se afla acasa si scrie pe Facebook - are obligatia de a avea un limbaj decent. Resping total ceea ce a scris, este o degradare de neconceput a dialogului public si sper sa se opreasca aici, spre binele Romaniei", a declarat europarlamentarul.

Intrebat daca ar trebui ca Mirel Palada as fie demis din functie, Stolojan a afirmat ca "in orice tara civilizata, cu o democratie puternica, acest lucru ar fi sanctionat".

Reactia Guvernului, dupa conferinta lui Basescu: Presedintele e beat, matrafoxat, iresponsabil

Purtatorul de cuvant al Guvernului l-a criticat pe presedintele Traian Basescu, duminica, dupa ce acesta a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni pe tema bugetului din 2014. Palada l-a catalogat pe seful statului drept "speriat, incoerent si matrafoxat" pe pagina sa de Facebook, iar intr-o interventie telefonica a acuzat ca Basescu este "iresponsabil".

"Cu mare parere de rau, cineva trebuie sa constate ca regele e gol. Pardon, ca presedintele e beat. Nu numai de putere. In seara asta, Presedintele Romaniei se incurca in asemenea hal in limba incat concluzia e indubitabila: ii e frica. Si pentru a-si invinge frica, si pentru a incerca sa acopere cu zgomot, s-a matrafoxat.

Isi face curaj sa respinga bugetul Romaniei, sa blocheze o tara intreaga. 'Garcon, inca un carton la domnu'. Alcoolul dicteaza: Dupa dansul, potopul! Stai, ca-l trimite si la Curtea Constitutionala. Nici n-a asteptat sa vina concluzia de la Parlament ca stie deja ca se va pune contra pana la capat. Garcon, inca un buget la domnu'...", a scris Palada pe reteaua de socializare.

#Theodor Stolojan Mirel Palada, #Theodor Stolojan reactie Guvern, #Theodor Stolojan reactie Guvern Basescu , #PDL
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
USL este o gasca de derbedei si de pungasi
Poza Corneliu Vasile Mezdrea
Corneliu Vasile Mezdrea
rank 5