Stolojan: Daca PSD va incepe sa schimbe sefii ANI, DNA, atunci institutiile vor actiona cum va dicta PSD

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 17:42
3072 citiri
Stolojan: Daca PSD va incepe sa schimbe sefii ANI, DNA, atunci institutiile vor actiona cum va dicta PSD

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan este de parere ca, daca PSD va schimba sefii principalelor organe de justitie, atunci aceste institutii vor actiona "asa cum va dicta PSD".

Liderul democrat-liberal sustine ca o unire a principalelor formatiuni de pe dreapta politicii, intr-o singura constructie, reprezinta solutia pentru a opri PSD "sa pesedizeze" Romania.

"Asta e solutia, alta solutie nu exista de a opri acest PSD de a pesedeliza intreaga Romanie", a declarat eurodeputatul PDL, pentru Ziare.com.

Acesta a amintit de "pesedilizarea Romaniei si a justitiei in perioada 2001-2004".

La observatia ca, in acea perioada, ANI nu exista, iar DNA tocmai se infiinta, Theodor Stolojan ne-a raspuns: "Ati cazut in plasa data de fel de fel de indivizi care cred ca institutiile sunt puternice".

Acuzatii soc: Exista un pact PSD-PMP pentru ferirea alesilor penali de justitie

PSD pune tunurile pe justitie (Opinii)

DNA musca din PSD. Ponta organizeaza rezistenta (Opinii)

"Institutiile sunt formate din oameni, iar institutiile sunt atat de puternice cat de principiali sunt oamenii dinauntru. Ori, daca PSD incepe sa-i schimbe pe toti, atunci institutiile vor actiona asa cum va dicta PSD, asa cum s-a intampla si in perioada 2001-2004, cand ministrul Justitiei, in sedintele PSD, stabilea ce dosar sa plece, ce dosar sa mai fie tinut samd.

Treaba asta cu institutiile e o fumigena lansata de indivizi care stiu foarte bine ca institutiile sunt formate din oameni. Si in masura in care oamenii de acolo sunt capabili sa respecte niste principii, institutiile sunt puternice. In masura in care oamenii vor fi pusi tot mai mult de PSD, vor actiona cum le dicteaza PSD. Experienta asta o avem din plin", a afirmat europarlamentarul PDL.

Stolojan: Mesajul electoratului pentru noi si Basescu - "Daca ramaneti asa, ramaneti mici si jucati intre voi"

#Theodor Stolojan pesedelizare Romania, #Stolojan PSD sefi justitie, #Stolojan justitie DNA ANI , #PDL