Stolojan desfiinteaza potentialii candidati ai PDL la Primaria Bucuresti

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 20:37
3645 citiri
Stolojan desfiinteaza potentialii candidati ai PDL la Primaria Bucuresti

Europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan s-a aratat de parere ca niciunul din eventualii candidati ai PDL la Primaria Capitalei nu are sanse sa fie alegerea partidului pentru acest post.

"Dupa parerea mea, niciunul dintre cei pe care i-ati numit acum (n.red.: Adriean Videanu, Monica Macovei si Toader Paleologu), din diferite motive, nu e candidatul potrivit pentru Primarie.

Videanu nu doreste, Monica Macovei nu cred ca poate intra intr-o asemenea competitie, iar Paleologu, sigur, el are o serie de idei despre Bucuresti si este bucurestean get-beget, dar nu cred ca este suficient sa ai o strada cu numele tau pentru a fi candidatul care sa castige Bucurestiul", a spus Stolojan, la Europa FM.

Fostul premier s-a aratat de parere ca PDL va avea un candidat propriu la Primaria Capitalei si nu va trebui sa recurga la un independent.

Paleologu: Niet lui Piedone la Primaria Capitalei

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, vineri seara, ca nu e de acord ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, sa fie candidatul PDL si UNPR la Primaria Capitalei, desi e cel mai bine plasat, intr-un sondaj "misterios".

"Piedone are acel 22% (intr-un sondaj secret al PDL - n.red.), nu stiu la ce intrebare era. Pe baza unui asemenea sondaj ai putea face o mare greseala. UNPR nu s-a validat in alegeri, nu a demonstrat ceva in alegeri.

Ca si candidat la Sectorul 4 - OK, candidat la Primaria Generala - NIET, trebuie sa avem candidati PDL, nu trebuie sa avem doi candidati din zona de stanga. Nu e loc de nicio negociere - fie PDL sustinut de UNPR, fie independent", a spus Paleologu, vineri seara, la TVR Info.

Referindu-se la sondajul respectiv, deputatul de Bucuresti spune ca se stiu doar franturi si ca stie doar de doi oameni care l-au vazut, unul fiind sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea. Paleologu spune ca si el sau Videanu apar in respectiva cercetare, dar nimeni nu sta bine in el, insa a amintit ca la Bucuresti Basescu avea 4-5% in sondaje in 2000.

"Sunt unii care se gandesc si a fost numele lui Videanu in faimosul sondaj pe care nu l-a vazut nimeni. E un mare mister, trebuie sa ai si codul pentru a intelege intrebarile (...) Trebuie sa ne explice sociologii cum il putem intelege. Riscam sa luam o pozitie politica foarte gresita (...) Videanu a demonstrat in 2005 ca poate castiga, trebuie luat in considerare cu toata seriozitatea", a mai afirmat Paleologu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
Curtea de Apel Cluj a decis joi, 18 aprilie, că fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată contestaţia în care...
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
#Stolojan candidati PDL Bucuresti, #candidaturi PDL Primaria Bucuresti , #PDL