Stolojan: Exista nemultumiti in PD-L, dar nu se va ajunge la scindare

Vineri, 16 Ianuarie 2009, ora 16:14
1959 citiri
Stolojan: Exista nemultumiti in PD-L, dar nu se va ajunge la scindare

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat vineri ca in PD-L exista oameni proveniti si din PLD si din PD nemultumiti ca nu au obtinut functii in Guvern, insa nu exista pericolul scindarii PD-L de care vorbeste presa.

In plus, Stolojan a acuzat intentia de destabilizare a aliantei PD-L-PSD, informeaza Newsin.

Stolojan a acuzat existenta unor persoane care, nefiind multumite de faptul ca Alianta PDL- PSD functioneaza, incearca destabilizarea acestei constructii politice. "Sunt persoane care incearca sa creeze tensiuni inutile. Cred ca informatiile false sunt aruncate de cineva care este nemultumit de faptul ca functioneaza coalitia PSD-PD-L, ca PD-L merge inainte", a precizat liderul PD-L.

In privinta nemultumirilor unor fosti lideri PLD, generate de faptul ca nu au obtinut functii in Guvern, Stolojan a precizat ca acestea sunt inerente intr-un partid care a preluat guvernarea.

"Exista un mecanism in interiorul partidului astfel incat orice nemultumire este exprimata, analizata si, in final, se gaseste o solutie. Eu nu am auzit pana in prezent ca o astfel de problema sa degenereze. Nemultumirile apar intotdeauna intr-un astfel de proces, ele apar chiar si in cazul in care un partid nu a aparut prin fuziune si nici nu este la guvernare. Si fosti membri ai PD care au concurat pentru o functie si n-au obtinut-o pot avea nemultumiri", a precizat Stolojan.

Ziarul "Gardianul" publica in editia de vineri informatia ca PD-L ar putea sa piarda o parte din membrii partidului lui Theodor Stolojan - PLD.

Ziarul citeaza surse democrat-liberale, care ar sustine ca pe 23 decembrie, Theodor Stolojan s-ar fi intalnit, la Iasi, cu membrii fostului sau partid PLD, discutia vizand o eventuala desprindere de PD-L si revenirea la structura politica initiala - PLD.

Citeste si:
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Fostul purtător de cuvânt al PNL în Guvernul Orban, Ionel Dancă, și-a dat demisia joi, 28 octombrie, din grupul parlamentar liberal. El este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL,...
Sursa: Ziare.com