Stolojan: Motiunea nu va trece, USL nu vrea atat de mult sa preia guvernarea

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 10:58

   

Stolojan: Motiunea nu va trece, USL nu vrea atat de mult sa preia guvernarea
Theodor Stolojan este optimist ca motiunea de cenzura a USL va pica la vot vineri in Parlament. Europarlamentarul PDL spune ca nici macar USL nu vrea sa ajunga la putere intr-o perioada atat de dificila.

"Cred ca nu va trece motiunea, pentru ca nu au voturile necesare si nici nu cred ca doresc atat de mult si ei sa treaca motiunea, pentru ca practic nu cred ca doresc sa preia guvernarea in acest moment. E un moment dificil, mai sunt cateva luni pana la alegeri. Daca motiunea ar trece, ar fi pusa sub semnul intrebarii intreaga inlocuire a Guvernului Boc", declara europarlamentarul PDL.

Theodor Stolojan considera ca "situatia inca este complicata din punct de vedere al guvernarii. Sunt reforme restante. Discutam de reforma teritorial-administrativa, de reforma in sanatate. Aceste reforme nu pot fi facute in cateva luni. Deci e nevoie de alegeri, e nevoie sa avem un Parlament cu o majoritate clara, data de vot si nu o schimbare de Guvern, in urma unei motiuni".

Guvernul Ungureanu se confrunta vineri cu prima motiune de cenzura. Documentul Uniunii Social Liberale (USL) se axeaza pe trei teme: infiintarea unei linii maghiare la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, privatizarea CupruMin si alocarea de fonduri de catre Guvern primariilor Puterii.

Citeste mai multe despre Stolojan: Motiunea nu va trece, USL nu vrea atat de mult sa preia guvernarea pe RFI Romania.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1030 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
just_comment
rank 5
Dimpotriva dle Stolojan
Opozitia ar trebui sa fie extrem de interesata sa preia guvernarea, dintr-un motiv simplu: legea bugetului pe 2013!
Corneliu Vasile Mezdrea
rank 5
Domnule Stolojan chiar nu-l ascultati pe tatucu Iliescu?...
....Va propus pentru premier si apoi pentru inca o sesiune la FMI, ce afacerea este de ici de colo?!Sau vad ca spuneti ca nu s-au terminat de votat legile restante. Pai prin parlament mai sunt si oameni lucizi la cap ,indiferent de culuarea politica si se vor sesiza ca daca un medic va cunoaste simptomatologia, diagnosticul si tratamentul numai in limba maghiara, va fi doar medicul propriei famili (nu de familie), ca daca ajunge pe undeva la Urlati va sta doar....5 minute.Alte legi restante:coruptia , banii pensionarilor,problema romanilor din Ardeal.Asa ca prefer sa mai stati la guvernare deoarece inca aveti buzunarele goale. Nu prea v-ati facut plinul. Dl prim-ministru este de prea putina vreme si nu prea a fost timp suficent....
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor