Toate candidaturile PD-L vor fi analizate incepand de luni

Vineri, 08 August 2008, ora 15:56
715 citiri
Toate candidaturile PD-L vor fi analizate incepand de luni

O analiza asupra candidaturilor, inclusiv asupra celei a lui Dumitru Dragomir, va fi facuta dupa ce organizatiile vor trimite, luni, nominalizarile, a anuntat prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan.

"N-am facut o analiza. O sa facem o analiza cand primim propunerile de la organizatiile judetene, pe 11 august", a declarat, pentru NewsIn, Theodor Stolojan, cu referire la situatia deputatului fost-PRM, Dumitru Dragomir, care si-a anuntat candidatura pentru Parlament din partea PD-L.

Cat priveste mesajul consilierului prezidential Catalin Avramescu, ca nu va candida pentru PD-L daca-l va avea coleg pe Dragomir, Stolojan a reiterat ca nu s-a luat inca o decizie la nivel central cu privire la candidaturi.

"Avramescu si-a expus un punct de vedere pe care-l are, il respectam. Dar nu stim daca Dragomir candideaza, unde... Asteptam sa vedem", a mai precizat liderul democrat-liberal.

Stolojan a adaugat ca, din ce stie, presedintele LPF are oferte de la Neamt, de la Olt si chiar si de la Bucuresti.

Abia intrat in cursa electorala pentru PD-L, consilierul presedintelui Catalin Avramescu ameninta cu retragerea daca printre candidatii democrat-liberalilor va fi si Dumitru Dragomir, care a anuntat joi ca a plecat din PRM si va candida din partea pedelistilor intr-un colegiu din Olt sau Moldova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un deficit tot mai mare – TradeVille
Un deficit tot mai mare – TradeVille
Piața Rezidențială Din București Îngrijorează Analiștii Piața construcțiilor rezidențiale din București a înregistrat un declin îngrijorător, de 41%, in primele doua luni ale anului,...
Vasile Dîncu, despre posibila retragere a lui Cătălin Cîrstoiu: ”Bucureştiul este mereu surprinzător”
Vasile Dîncu, despre posibila retragere a lui Cătălin Cîrstoiu: ”Bucureştiul este mereu surprinzător”
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a afirmat luni, 11 aprilie, că deocamdată candidatul PSD PNL la Primăria Capitalei este Cătălin Cîrstoiu, iar acesta are timp până...
#Stolojan, #candidaturi, #PDL, #analiza , #PDL