Gusa: Stolojan este victima propriei dorinte

Luni, 15 Decembrie 2008, ora 20:48
4120 citiri
Gusa: Stolojan este victima propriei dorinte

Retragerea premierului desemnat Theodor Stolojan din formarea unui Guvern solid pentru Romania a demonstrat ca prim-vicepresedintele PD-L este victima propriei sale dorinte arazatoare de a deveni seful Executivului, a apreciat luni presedintele PIN Cozmin Gusa.

"Este victima propriei sale dorinte. A venit sa se prezinte dupa patru ani curat uscat. Domnul Stolojan ar trebui sa plateasca cu demisia", a declarat Gusa, luni, la Realitatea Tv.

Concluzia zilei de luni din politica romaneasca este trasata ceva mai dur de Petre Roman: "imprecaritati de ordin psihic".

"Urmarea acestei retrageri este ca a creat Romaniei o mare problema. Aceasta ii este imputata in consecinta lui Theodor Stolojan. Investitorii prinsesera incredere din nou in Romania. El a fost cel lasat pe dinafara, ca a fost investit cu o autoritate pe care nu putea sa si-o exercite", a explicat fostul premier.

Problema de natura psihica este invocata si de Vasile Dancu: "se razgandeste a nu stiu cata oara. N-a rezitat unei functii, unui stat. Am auzit la televiziune ca domnul Stolojan lucreaza, scrie la program. Asa am inteles, probabil ca n-a rezistat psihic la negocieri".

Dancu a dezvaluit ca desi l-a crezut pe Theodor Stolojan un "fel de Robocop al politicii romanesti" atat datorita figurii sale mai dure, cat si a experientei, "se pare ca este mai sensibil".

Dupa ce premierul desemnat de presedintele Traian Basescu sa formeze Guvernul, Theodor Stolojan, a anuntat, luni, ca renunta la aceasta functie pentru a da sansa celor tineri, Emil Boc a fost desemnat premier.

Imediat dupa desemnare, Boc i-a multumit lui Basescu pentru incredere si a spus ca accepta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Cosmin Gusa Theodor, #desemnare, #retragere, #Basescu desemneaza Boc , #premier