Stolojan: E prea devreme sa ma gandesc la functia de premier

Luni, 05 Mai 2008, ora 14:34
770 citiri
Stolojan: E prea devreme sa ma gandesc la functia de premier

Liderul PD-L Theodor Stolojan a declarat luni ca este prea devreme pentru a se gandi la functia de prim-ministru, informeaza NewsIn. Stolojan a explicat ca unii membri ai PD-L l-au prezentat drept viitor premier, doar pentru ca formatiunea se afla in campanie electorala.

"Noi suntem in campania electorala. Se fac afirmatii, ati vazut raspunsul meu", a spus Stolojan, dupa ce vicepresedintele partidului Gheorghe Flutur l-a prezentat sambata seara, la o actiune de campanie in Vaslui, drept viitor premier.

"Ceea ce stim cu siguranta este ca PD-L va castiga alegerile in toamna, iar presedintele Romaniei va desemna un prim-ministru din randul membrilor PD-L si ca avem oameni care pot indeplini o asemenea functie", a aratat Stolojan.

In ceea ce priveste strategia partidului, prim-vicepresedintele PD-L a aratat ca dupa alegeri se vor analiza rezultatele obtinute de fiecare filiala din tara. Declaratia lui Stolojan de luni a venit dupa ce in teritoriu a afirmat ca oamenii care nu vor reusi un rezultat bun vor fi inlocuiti din functii.

#Stolojan, #PDL, #flutur, #premier , #premier