Melescanu: Stolojan, sub comanda unica de la Cotroceni

Luni, 05 Mai 2008, ora 12:58

   

Melescanu: Stolojan, sub comanda unica de la Cotroceni
Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, i-a atacat luni pe parlamentarii care blocheaza avizele DNA si intarzie ancheta, facand referire in special la membrii PNL si PSD.

In replica, vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat ca Stolojan nu stie cum functioneaza Parlamentul, el fiind obisnuit cu "comanda unica", "specifica Palatului Cotroceni".

"Are si dansul (Stolojan - n.r.) dreptul sa faca declaratii, dar acestea sunt gratuite si fara acoperire. Stolojan nu stie cum functioneaza Parlamentul. Parlamentul nu functioneaza la comanda unica, asa cum era obisnuit el la Cotroceni", a declarat Teodor Melescanu, luni, la iesirea de la Biroul Politic Central al PNL.

Theodor Stolojan a solicitat luni Birourilor Permanente ale Parlamentului sa gaseasca o solutie in problema ministrilor-parlamentari, pentru care s-a cerut inceperea urmaririi penale, acuzand PSD si PNL ca sunt responsabile pentru situatia creata.

Prim-vicepresedintele democrat-liberal a aratat ca Parlamentul se afla in dificultate pentru ca procedura de acordare a avizului nu este clara.

"Ne aflam in situatia in care ministrii care se afla sub suspiciunea unor acte de coruptie nu pot fi judecati in Romania, nu pot ajunge in fata judecatii si aceasta situatie, la ora actuala, devine realmente ingrijoratoare", a adaugat Theodor Stolojan.

El a tinut sa completeze ca ar exista o cale pentru inceperea urmaririi penale, aceea pe care a urmat-o Traian Basescu in momentul in care a renuntat la imunitatea conferita de calitatea de deputat pentru a fi cercetat in dosarul "Flota".
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1136 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
megadeth
rank 1
borfas
melescanu, sclavul perfect al lui patriciu,vorbeste despre comenzi.el asculta numai comenzile lui patriciu.
bulucea
rank 1
da el stie?
Da d-nul Melescanu stie cum functioneaza parlamentul?N-are de unde,nu functioneaza(cum trebuie).La noi n-a functionat niciodata, de unde sa stie?
Blogman
rank 1
Melescanu e off limits
Melescanu este un politician foarte valoros, mai ales la noi, unde orice papagal e luat de om politic...a se vedea Boc, Stolojan, Corlateanu, Ponta si cati si mai cati...asa ca inainte de a ataca orbeste la comanda mai cantariti si omul
eras3r88
rank 1
Stai ca acu' l-a suparat pe Stolo, poate plange iar Basescu
Un lucru imi place la PD-L, nu trebuie sa stiu cine vorbeste ca toti canta aceeasi melodie...un cantec marinaresc...
Iar cat despre comportamentul exemplar a lui Base cu flota, pai la imunitatea de presedinte nu a renuntat apoi. Iar acum e pe cale a fie declarat perimat doasrul, asa ca ciocul mic.
dobrescu
rank 1
stilul caracteristic al pdl-ului... sa mai inceapa niste urmariri penale pentru a-si discredita adversarii... i-a gasit spiritul justitiar, pur intamplator, fix in campania electorala...daca se asteapta sa mai credem in tertipuri de genul asta ne jignesc inteligenta
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor