PSD ii ureaza lui Stolojan "succes in cusca" PD-L

Sambata, 15 Decembrie 2007, ora 16:11
1334 citiri
PSD ii ureaza lui Stolojan "succes in cusca" PD-L

PSD il felicita, prin intermediul unui comunicat, pe Theodor Stolojan pentru ca a devenit liderul de facto al PDL si ii ureaza succes in "cusca" pe care i-a daruit-o Traian Basescu si sa reprezinte cu cinste "clasa politica ticalosita" din care face parte.

PSD i-a adresat sambata lui Theodor Stolojan o scrisoare de felicitare pentru ca a reusit sa faca ceea ce nici Vasile Blaga, nici Adriean Videanu n-au reusit, adica sa preia in mod simbolic conducerea PD din mainile lui Emil Boc.

Parafrazand cateva afirmatii de-ale presedintelui Basescu, cei de la PSD ii mai scriu lui Stolojan urmatoarele: "Mentorul dvs., Traian Basescu spunea ca politicienii devin niste maimute ale oligarhiei financiare. Noi va dorim succes in cusca pe care v-a daruit-o insusi dl. presedinte Basescu, cu celebra-i generozitate si sa reprezentati cu cinste clasa politica ticalosita din care faceti parte alaturi de multe nume mari ale Partidului Democrat L".

Totodata, PSD persifleaza aparitia pe scena politica a noului partid PDL, despre care spune ca e un club politic, plin de reprezentanti ai vechii generatii, nomenclaturisti si securisti.

In acelasi ton, de folosire a cuvintelor presedintelui pentru a ataca noua formatiune, in scrisoarea deschisa a PSD catre Stolojan se mai arata ca "dincolo de mica victorie personala de a fi pus in fruntea PD de catre Traian Basescu, dupa o ora secreta de dirigentie, dumneavoastra si partidul cu 25 de vicepresedinti faceti parte dintr-o clasa politica putreda ce nu mai poate tracta Romania catre progres. Sunteti reprezentantul de seama al unei clase politice depasite, care a ajuns in urma aspiratiilor pe care le au romanii".

Social-democratii mai ironizeaza PDL pentru ca nu si-a consultat simplii membri de partid daca doresc fuziunea celor doua partide si mai atentioneaza ca democrat-liberalii nu au niciun proiect pentru Romania sau o "idee constructiva pentru binele oamenilor", singurul lucru care-i anima fiind lupta pentru putere si impartirea ciolanului.

Democratii si liberal-democratii au aprobat sambata, in unanimitate, in foruri reunite, comasarea prin absorbtie a PD si PLD, sub deviza "Unirea face puterea", validand astfel aparitia pe scena politica a unui nou partid- Partidul Democrat-Liberal ce se doreste a fi continuatorul Aliantei DA.

Eveniment Quarterly Report

Europarlamentarul Corina Crețu, despre suspendarea fondurilor europene pentru România: „Nu există pericol”
Europarlamentarul Corina Crețu, despre suspendarea fondurilor europene pentru România: „Nu există pericol”
Europarlamentarul Corina Creţu a declarat, pentru AGERPRES, că măsurile fiscale asumate de către Guvern vin în contextul unui deficit bugetar excesiv, dar că nu există pericolul suspendării...
Nou sondaj pe tema intenției de vot. PSD, lider detașat. PNL și AUR se bat pentru locul doi, USR este pe patru
Nou sondaj pe tema intenției de vot. PSD, lider detașat. PNL și AUR se bat pentru locul doi, USR este pe patru
Jumătate dintre cei chestionaţi în cadrul unui Sondaj de opinie naţional realizat de INSCOP declară că în mod sigur ar merge la vot la alegerile parlamentare, PSD fiind pe primul loc în...