Stolo, curtat de PNL

Marti, 30 Decembrie 2008, ora 06:54
5472 citiri
Stolo, curtat de PNL

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, despre care gurile rele spun ca l-ar tenta ideea de-a demisiona din partid, in ciuda asigurarilor publice ca ramane fidel democrat-liberalilor, n-a murit din punct de vedere politic.

Ne-a ajuns la urechi faptul ca PNL incearca sa adanceasca mica ruptura creata intre Stolojan si Traian Basescu si il curteaza intens pentru a reveni la sanul partidului pe care l-a condus o perioada. Si pe care l-a adus, de ce sa nu ne amintim, la peste 20 de procente, de la 7 la suta.

N-avem idee cine a plecat la inaintare pentru a incerca sa-l determine pe Stolojan sa se intoarca la matca pe care-a spurcat-o, dar stim sigur ca a avut loc cel putin o intalnire.

Iar fiului risipitor i s-au dat asigurari ca ala pe care nu-l poate vedea in ochi, l-am numit pe Calin Popescu Tariceanu, nu mai are multe zile in fruntea partidului, daca rebelii reusesc sa puna iute de-un congres.

Deocamdata, Stolojan a refuzat propunerile. Dar intrigantii PNL nu renunta la o asemenea posibilitate de-a starni o criza in PD-L, si vor insista.