Theodor Stolojan, huiduit la BEC de sustinatorii lui Mircea Diaconu

Vineri, 30 Mai 2014, ora 12:25
2938 citiri
Theodor Stolojan, huiduit la BEC de sustinatorii lui Mircea Diaconu
Foto: Facebook Theodor Stolojan

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a fost huiduit vineri de un grup de sustinatori ai lui Mircea Diaconu, care venise la sediul Biroului Electoral Central, unde acesta din urma se prezentase sa-si ia certificatul care atesta ca este membru ales al Parlamentului European.

Simpatizantii lui Diaconu l-au intampinat pe Stolojan cu admonestari precum "Sa iti fie rusine", "Te-au pus acolo, bai ciobane", "Ai furat tara!", "Impusca-te". Desi Mircea Diaconu a incercat sa ii potoleasca, simpatizantii sai au repetat agresiunile verbale si la iesirea lui Theodor Stolojan din sediul BEC.

https://ziare.com/mircea-diaconu/europarlamentar/mircea-diaconu-proaspat-europarlamentar-hai-mai-terminati-nu-candidez-la-prezidentiale-1301789

Nici Theodor Stolojan, nici Mircea Diaconu nu se prezentasera joi, la ceremonia de acordare a certificatelor.

Theodor Stolojan este europarlamentar al PDL, find primul pe lista acestui partid. PDL-ul a obtinut un procent de aproape 12% in alegerile europarlamentare. Mircea Diaconu a candidat ca independent, obtinand aproape 7% dintre voturi la scrutinul de duminica.

#Theodor Stolojan huiduit BEC, #Stolojan huiduit sustinatori Mircea Diaconu, #Stolohan huiduit simpatizanti Diaconu , #stiri Theodor Stolojan