"E un psihopat!" Antrenorul francez care a distrus-o psihic pe Ana Bogdan a mai făcut o victimă celebră

Sambata, 21 Ianuarie 2023, ora 22:44
5272 citiri
"E un psihopat!" Antrenorul francez care a distrus-o psihic pe Ana Bogdan a mai făcut o victimă celebră
Thomas Drouet

Antrenorul francez Thomas Drouet nu și-a făcut o reputație prea grozavă în circuitul WTA, dimpotrivă chiar.

Drouet a avut recent o tentativă de colaborare cu Ana Bogdan, însă totul s-a terminat rapid, iar jucătoarea noastră a spus despre acesta că "are probleme la cap".

Afirmațiile Anei Bogdan despre Drouet s-au viralizat repede în lumea tenisului, iar o reacție interesantă a venit din partea lui Sacha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka și în prezent antrenorul Karolinei Pliskova. "Da, am avut o mică întâlnire cu el în Dubai, unde și-a pierdut cumpătul și cu mine. Tot ce am cerut de fapt a fost ca el să șteargă bicicleta după ce a folosit-o și era plină de transpirație. Pentru asta, a început să țipe la mine și m-a întrebat că cine sunt eu să-i spun ce să facă", a scris Bajin pe Twitter.

Ana Bogdan nu e prima jucătoare care se plânge de Drouet. Într-un interviu acordat presei maghiare, Timea Babos (patru titluri de Grand Slam la dublu) a povestit despre relația pe care a avut-o cu francezul: "E un psihopat! Un maniac! În privința greutății mele, dacă aveam un kilogram în plus îmi scotea ochii cu asta. Am avut probleme mentale mari!"

Drouet a pregătit-o și pe Jaqueline Cristian. I-a luat acesteia banii în momentul în care era accidentată, dar după ce jucătoarea noastră și-a revenit a întrerupt colaborarea și i-a scris pe Instagram Anei Bogdan.

Acum, Thomas Drouet a anunțat că este pregătit să colaboreze cu orice jucător

Simona Halep, la coada clasamentului WTA. Pe ce loc este acum românca
Simona Halep, la coada clasamentului WTA. Pe ce loc este acum românca
Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Cîrstea a coborât un loc şi este pe 30,...
A înlocuit-o pe Halep la Madrid! Meciul decisiv se va juca azi
A înlocuit-o pe Halep la Madrid! Meciul decisiv se va juca azi
Jaqueline Cristian a înlocuit-o practic pe Simona Halep în turneul de la Madrid și joacă meciul decisiv astăzi, de la ora 16.30. Cristian este a treia româncă ce a ajuns pe tabloul...
#Thomas Drouet, #Ana Bogdan, #Jaqueline Cristian, #timea babos , #stiri tenis