"E un psihopat!" Antrenorul francez care a distrus-o psihic pe Ana Bogdan a mai făcut o victimă celebră

Sambata, 21 Ianuarie 2023, ora 22:44
4963 citiri
"E un psihopat!" Antrenorul francez care a distrus-o psihic pe Ana Bogdan a mai făcut o victimă celebră
Thomas Drouet

Antrenorul francez Thomas Drouet nu și-a făcut o reputație prea grozavă în circuitul WTA, dimpotrivă chiar.

Drouet a avut recent o tentativă de colaborare cu Ana Bogdan, însă totul s-a terminat rapid, iar jucătoarea noastră a spus despre acesta că "are probleme la cap".

Afirmațiile Anei Bogdan despre Drouet s-au viralizat repede în lumea tenisului, iar o reacție interesantă a venit din partea lui Sacha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka și în prezent antrenorul Karolinei Pliskova. "Da, am avut o mică întâlnire cu el în Dubai, unde și-a pierdut cumpătul și cu mine. Tot ce am cerut de fapt a fost ca el să șteargă bicicleta după ce a folosit-o și era plină de transpirație. Pentru asta, a început să țipe la mine și m-a întrebat că cine sunt eu să-i spun ce să facă", a scris Bajin pe Twitter.

Ana Bogdan nu e prima jucătoare care se plânge de Drouet. Într-un interviu acordat presei maghiare, Timea Babos (patru titluri de Grand Slam la dublu) a povestit despre relația pe care a avut-o cu francezul: "E un psihopat! Un maniac! În privința greutății mele, dacă aveam un kilogram în plus îmi scotea ochii cu asta. Am avut probleme mentale mari!"

Drouet a pregătit-o și pe Jaqueline Cristian. I-a luat acesteia banii în momentul în care era accidentată, dar după ce jucătoarea noastră și-a revenit a întrerupt colaborarea și i-a scris pe Instagram Anei Bogdan.

Acum, Thomas Drouet a anunțat că este pregătit să colaboreze cu orice jucător

#Thomas Drouet, #Ana Bogdan, #Jaqueline Cristian, #timea babos , #stiri tenis