Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 09:55

Topul celor mai scumpi jucatori de la Pandurii

Tiago Tremonti / Targu-Jiu

Integralistul din tur al echipai Pandurii, Alin Chibulcutean este cotat la 625.000 de euro, in cazul sau varsta fiind cea care ii scade cota de piata, la fel ca si in cazul lui Florin Stanga care este cotat de nemti la 650.000 de euro.

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 13:16

Tremonti si Diaconu lipsesc din fotografia de grup la Pandurii

Tiago Tremonti / Targu-Jiu

Presedintele Marin Condescu a fost prezent ieri in mijlocul echipei, la Stadionul Municipal, pentru a efectua impreuna cu jucatorii prima fotografie oficiala de grup din acest sezon. Conducerea clubului a decis sa faca mai tarziu fotografia de grup pentru ca au mai fost jucatori care s-au alaturat lotului dupa perioada de vara, Lazic si Caju fiind ultimii veniti la Pandurii. De la fotografia de...

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 13:39

Meciul cu Dinamo i-a bagat pe jucatorii de la Pandurii la infirmerie

Tiago Tremonti / Targu-Jiu

Meciul cu Dinamo si problemele pe care le aveau unii jucatori inaintea acestei partide au facut ca la antrenamentul de aseara sa lipseasca de la pregatire sapte jucatori. Unii dintre ei s-au antrenat separat de echipa, efectuand doar alergari usoare, Raskovic si Martinovic, in timp ce alti trei, Ghindeanu, Murgan si Cardoso nu au alergat efectuand un program stabilit de preparatorul fizic Fane...

Vezi toate stirile

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Tiago Tremonti, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Tiago Tremonti
Tiago Tremonti
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Tiago Tremonti, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor