Înapoi la listarea arhivei

08 Mai 2010 - Record de festivaluri in Timisoara

Timisoara isi bate propriul record in materie de... efervescenta culturala: in luna mai au loc zece festivaluri in urbe! Cele mai multe dintre ele sunt finantate de la bugetul public.

08 Mai 2010 - "Creditul rabla agricol"

Dupa modelul deja cunoscut - predai autoturismul vechi si iti cumperi unul nou, pentru care si statul iti acorda o prima de casare -, tot asa pot proceda acum si fermierii care doresc sa-si schimbe

08 Mai 2010 - Un nou val de reduceri de pret la apartamentele noi

Dupa o perioada in care preturile au crescut lasand impresia ca punctul minim a fost atins, iata ca in luna aprilie, data fiind lipsa de reactie a cumparatorilor, preturile au revenit pe panta

08 Mai 2010 - Georgia Serfezeu: "Muzica trebuie sa fie daruita"

Tanara a inceput sa studieze pianul la noua ani si considera ca muzica trebuie facuta doar din suflet, nu pentru beneficii materiale.

08 Mai 2010 - Ioan Simoc mizeaza pe banii din turism

Unul dintre cei mai longevivi primari din vestul tarii pregateste proiecte pentru zona de la poalele Muntilor Poaia Rusca. Primarul din Pietroasa are patru mandate la activ. Acesta a canditat prima

08 Mai 2010 - Pasiunea pentru arme este un lux pe timp de criza

Preturile mari ale armelor si replicilor de arme expuse pentru vanzare, la Timisoara, i-au tinut la distanta pe curiosi.

08 Mai 2010 - DOSAR Judecatori anchetati pentru fals pe o sentinta din cazul batranului cu casa furata

Octavian Dumitrescu, de 64 de ani, traieste pe strazi cu speranta ca

08 Mai 2010 - Doua autoturisme s-au incalecat... intr-un sant

Patru tineri raniti au fost transportati la spital in aceasta noapte dupa ce masinile in care se aflau au ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, una peste cealalta.

08 Mai 2010 - Superoferte la Gaudeamus

Editia din acest an a Targului Gaudeamus, care se desfasoara la Timisoara, le ofera vizitatorilor ocazia de a cumpara volume excelente, la preturi care incep de la 5 lei bucata.