Înapoi la listarea arhivei

17 Decembrie 2010 - Fotbalistii de la Poli isi primesc banii de Craciun

Gheorghe Chivorchian, presedintele clubului Poli Timisoara le-a transmis jucatorilor ca vor avea conturile pline de Craciun.

17 Decembrie 2010 - Sarbatoare cu porc la protap la Politehnica: 20 de ani de la infiintarea sindicatului

Sindicalistii din Universitatea Politehnica Timisoara au sarbatorit ieri 20 de ani de cand a luat fiinta Sindicatul Liber.

17 Decembrie 2010 - "Printul Banatului", vedeta intr-un dosar penal cu prejudiciu de sase milioane de euro

Zaher Iskandarani, poreclit "Printul Banatului", a fost audiat, astazi, de procurorii DNA Timisoara, intr-un dosar in care prejudiciul realizat de doua firme ajunge la aproape sase milioane de euro.

17 Decembrie 2010 - Barbatul impuscat la vanatoare a murit

Ieri, in timpul unei partide de vanatoare, arma unuia dintre participanti s-a descarcat accidental, iar un barbat angajat pe post de gonac a fost impuscat. Medicii nu l-au putut salva: a murit in

17 Decembrie 2010 - Tenisul se joaca si iarna la Timisoara

Dupa ce s-au disputat timp de patru weekend-uri consecutive la Bucuresti Cluj-Napoca, Brasov si Otopeni, competitiile BCR Tenis Partener Winter Series continua la Timisoara.

17 Decembrie 2010 - Autoturism burdusit cu 9000 de pachete de tigari de contrabanda

Un barbat din Timis si-a burdusit masina cu 9000 de pachete cu tigari netimbrate aduse din Serbia.

17 Decembrie 2010 - Uhrin devine singurul antrenor strain din Liga1. La startul sezonului aveam 3: un spaniol, un italian si un sirb

Dupa ce la un moment dat Liga 1 parea un rai pentru antrenorii straini, a venit vremea ca autohtonii sa-si impuna punctul de vedere.

17 Decembrie 2010 - 17 decembrie 1989: Armata deschide focul impotriva revolutionarilor

In urma cu 21 de ani, pe strazile din Timisoara au cazut primele victime ale revolutiei. Ceausescu a dat ordin armatei sa traga in demonstranti.

17 Decembrie 2010 - Zaher Iskandarani a dat cu subsemnatul la DNA Timisoara!

Omul de afaceri romano-sirian, Zaher Iskandarani a fost in aceasta dimineata impreuna cu avocatul sau la DNA Timisoara unde este suspectat de implicare intr-un dosar cu prejudiciul de 6 milioane euro

17 Decembrie 2010 - Accident cu doi raniti grav si circulatie blocata la intrare in Timisoara, pe Calea Sagului

A pierdut controlul volanului si a intrat intr-un tir. O soferita de 46 de ani a unei Dacii care intra in Timisoara, pe Calea Sagului, nu si-a putut stapani masina si a provocat un accident.

17 Decembrie 2010 - Nenorocire pe soselele din Timis: accidente in lant, un mort si numeroase victime

Azi-noapte, drumul national ce leaga Timisoara de Resita s-a transformat intr-un imens patinoar, iar accidentele au avut loc pe banda rulanta.

17 Decembrie 2010 - Revelion cu delicii culinare exotice

Restaurantele timisorene ii asteapta pe petrecareti cu mancaruri alese in noaptea dintre ani.

17 Decembrie 2010 - CLT, in ultima sedinta de plen din acest an

Consilierii locali timisoreni se intrunesc luni, in data de 20 decembrie, pentru ultima sedinta de plen din acest an a CLT.