Înapoi la listarea arhivei

25 Noiembrie 2011 - Seara speciala cu Mario & The Teachers

Mario & The Teachers au sustinut un inedit concert la The King's Pub, joi seara, cei trei muzicieni avand parte de un succes deosebit si de o asistenta cat se poate de numeroasa.

25 Noiembrie 2011 - Capii unei retele de prostitutie, arestati azi noapte in Timisoara

Afacerea era de anvergura: fiecare fata producea zilnic 500 de lei exclusiv pentru peste. Zeci de fete faceau trotuarul in beneficiul a patru proxeneti.

25 Noiembrie 2011 - Razboiul de la Aeroportul Timisoara continua: Carpatair este pe pierderi din cauza WizzAir

"2011 nu a fost un an profitabil pentru Carpatair", potrivit presedintelui Nicolae Petrov. Cauza principala fiind "concurenta neloiala, subventionata".

25 Noiembrie 2011 - S-a ales Miss Heaven luna noiembrie

Joi noaptea, in clubul Heaven Studio din Timisoara, a avut loc o noua editie a concursului "Miss Heaven". Sase dintre cele mai frumoase fete din oras s-au luptat pentru titlul de "Miss Heaven

25 Noiembrie 2011 - Arestati-l pe tatal incestuos!

Procurorii resping evidenta, incuindu-se in birouri si refuzand orice dialog cu EVZ. Opinia publica e stupefiata.

25 Noiembrie 2011 - BC Timisoara merge la victorie in etapa a X-a

Baschetbalistii echipei BC Timisoara nu concep sa se intoarca fara cele doua puncte din deplasarea din etapa a X-a a Diviziei A, o posibila victorie pe terenul celor de la BC Miercurea Ciuc

25 Noiembrie 2011 - Niste tarani din Traian Vuia au experimentat cultura de cannabis

Recolta a fost buna, insa la partea cu desfacerea au cam incurcat-o

25 Noiembrie 2011 - CSU Politehnica Timisoara se pregateste pentru reluarea Ligii Nationale

Liga Nationala de handbal masculin a intrat intr-o noua pauza, prilej pentru care CSU Politehnica Timisoara si-a programat doua partide amicale la sfarsitul acestei saptamani.

25 Noiembrie 2011 - Oferta de munca la AJOFM Timis, in saptamana 23 -30 noiembrie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Timis, bdul. Republicii nr. 22, langa Gara de Nord Timisoara, are disponibile peste 300 de locuri de munca, in saptamana 23 -30 noiembrie,

25 Noiembrie 2011 - Concert inedit la Filarmonica Banatul! 12 saxofoane intr-un spectacol care promite sa-i incante pe timisoreni la Sala Capitol

Una dintre cele mai renumite trupa de muzicieni din Europa vine si la Timisoara.

25 Noiembrie 2011 - Au fost prinsi cei care au jefuit casa unui politist din Timisoara si i-au furat pistolul din dotare, bani, bijuterii si un laptop!

In timpul audierilor din aceasta seara, s-a lamurit misterul intregului jaf. Lovitura a fost data de 4 barbati: cel banuit si de proxenetism si ceilalti 3 amici ai sai prinsi in ultimele ore.