Înapoi la listarea arhivei

16 Aprilie 2012 - Dr. Claudia Iftode, Patronatul Medicilor de Familie: "Timisul este cel mai bun din tara!"

Dr. Claudia Iftode, vicepresedintele Patronatului Medicilor de Familie Timis, ii indeamna pe medicii de familie sa se inscrie la Congresul National al Medicilor de Familie, din septembrie, la

16 Aprilie 2012 - Mitropolia Banatului deschide prima Scoala Ortodoxa

Mitropolia Banatului, prin Arhiepiscopia Timisoarei, va deschide portile primei Scoli Ortodoxe, "o institutie curata, morala, o scoala blandetii si a valorilor adevarate", in luna septembrie 2012.

16 Aprilie 2012 - GEST DESANTAT: Directorul Postei a trimis 10.000 de felicitari de Paste. Cat de mare e gaura produsa de "marele inimos"

Directorul regional Nelu Balas a incolonat sute de postasi sa-i care felicitarile la timisoreni si sa le umple cutiile postale. Totul are substrat electoral, dar conducerea centrala a Postei Romane

16 Aprilie 2012 - Incredibil: un rom din clanul Carpaci a ajuns proprietar pe o aripa din Spitalul de Copii Timisoara

Cinci sectii raman in aer deoarece cladirile au fost retrocedate. Medicii au ajuns la cheta publica: "Da un leu pentru copilul tau!"

16 Aprilie 2012 - Incanto Quartetto a devenit una din formatiile de top din Timisoara

"Un an impreuna" se intituleaza concertul aniversar pe care Incanto Quartetto, unul dintre cele mai indragite branduri artistice ale Timisoarei astazi, il va sustine marti, 17 aprilie 2012, de la ora

16 Aprilie 2012 - Atentie, soferi! Iata care este planificarea aparatelor radar luni, 16 aprilie, in Timisoara si Timis!

TIMISOARA. Oamenii legii sunt la post in fiecare zi. Politistii stau cu radarele pregatite sa-i prinda pe soferii grabiti care nu tin cont de regulile de circulatie. Vezi unde stau radarele luni!

16 Aprilie 2012 - Un bolid de sport uimitor, pe strazile din Timisoara

Timp de cateva zile, timisorenii au putut vedea pe strazile din oras, un automobil extrem de bizar, langa care s-au oprit sa faca poze.

16 Aprilie 2012 - COD GALBEN DE INUNDATII pe Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Prahova, Buzau

Hidrologii au instituit avertizare de Cod galben de inundatii, incepand de duminica seara pana luni la ora 10.00, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) anuntand cresterea