Înapoi la listarea arhivei

23 Iunie 2012 - Flori, fete, biciclete! Maine are loc prima editie Skirtbike la Timisoara

In aceasta duminica are loc un nou eveniment dedicatg popularizarii mersului pe bicicleta. "Verde pentru bicilete" invita timisorencele, dar nu numai, la o tura ciclista care sa arate ca mijlocul de

23 Iunie 2012 - Amendat pentru ca si-a lasat calul liber si nesupravegheat

Politistii locali au sanctionat, in aceasta dupa-amiaza, un cetatean pentru ca si-a lasat calul liber si nesupravecheat, in zona Lunei.

23 Iunie 2012 - Concurs de admitere la scolile de Politie

Inspectoratul Judetean de Politie Timis recruteaza, in perioada 14 iunie-10 august, candidati la concursul de admitere in Scolile de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina si "Septimiu Muresan"

23 Iunie 2012 - Autobuzul 21 si Expres 8 isi modifica traseul!

In urma solicitarilor locuitorilor din cartierul Plopi, incepand de luni, traseul liniei Expres 8 se prelungeste pana pe Str. Campului, iar autobuzul 21 va avea capat de statie pe Str. Stan Vidrighin.

23 Iunie 2012 - Cei mai buni jucatori romani de tenis vor juca la BRD Timisoara Challenger

Tenisul de calitate revine in Timisoara pentru prima oara de la intreruperea Timisoara Challenger. Organizatorii BRD Nastase Tiriac Trophy organizeaza patru turnee challenger in tara, unul dintre ele

23 Iunie 2012 - Emotii pentru mii de elevi si parinti - luni incepe Evaluarea Nationala 2012!

Evaluarea Nationala pentru elevii de clasa a VIII-a incepe luni, 25 iunie! Prima proba, cea scrisa la limba si literatura romana, se va desfasura de la ora 9. Sunt asteptati sa participe la examenul

23 Iunie 2012 - Zeci de amenzi si produse confiscate de politisti in urma unei razii in Piata Flavia din Timisoara. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Oamenii legi i-au luat la puricat pe pietarii din Timisoara. Politistii au mers in Piata Flavia si au verificat marfa si documentele! Ei au aplicat amenzi de aproape 40.000 de lei.

23 Iunie 2012 - Bianca Jurca si Catalin Cazacu sparg mii de euro in weekend

Bianca Jurca si sportivul Catalin Cazacu, vedetele din Timisoara, nu rateaza niciun weekend in doi. Ei evadeaza la fiecare sfarsit de saptamana in Europa si, pe langa distractie si cumparaturi, pun

23 Iunie 2012 - In primul discurs ca primar, Nicolae Robu nu a uitat nici de fotbal

Unul dintre obiectivele declarate ale noului primar al Timisoarei se refera la readucerea numelui Poli in primul esalon al fotbalului romanesc, indiferent cat va dura.

23 Iunie 2012 - Ioan Ambrus va fi noul director al Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara, incepand de luni

Presedintele PNL Lugoj, Ioan Ambrus, va ocupa functia de director al Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara, de la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce actualul sef va fi schimbat.

23 Iunie 2012 - Consilierii locali i-au ales pe Grindeanu si Diaconu viceprimari

Consiliul Local Timisoara a avut sedinta de constituire, iar consilierii locali i-au ales pe cei doi viceprimari, social-democratul Sorin Grindeanu si liberalul Dan Diaconu.