Înapoi la listarea arhivei

27 Decembrie 2012 - Transport ilegal de 40 de tone de artificii si petarde extrem de periculoase oprit la Timisoara. FOTO!

Politistii timisoreni au descoperit o sumedenie de artificii si petarde in doua autovehicule ce mergeau spre Constanta. Vorbim de 40 de tone de materiale pirotehnice, capturate de politisti la

27 Decembrie 2012 - INCREDIBIL, dar adevarat! In Romania te poti trezi mama sau tata in acte fara sa fii

Caz incredibil! Un baiat de 9 ani a devenit, din greseala, copilul unui cuplu care habar n-avea de existenta lui. Cele doua "mame" au nascut in acelasi an, in acelasi loc si au acelasi nume de fata.

27 Decembrie 2012 - Mos Craciun a venit pe doua roti in Lugoj!

Lugojenii au avut parte in preajma sarbatorilor de prezenta unui Mos Caciun original, care a venit la familiile nevoiase nu intr-o sanie trasa de reni ci pe doua roti, sau mai precis cu motocicleta!

27 Decembrie 2012 - Mii de debransari, de teama facturilor uriase

Peste 4000 de timisoreni s-au debransat de la sistemul central de incalzire pentru a evita sa plateasca factura uriasa de pe timpul iernii.

27 Decembrie 2012 - Cristi Daminuta, satul de incertitudine: As vrea sa mi se spuna in fata daca sunt sau nu sunt dorit la ACS Poli

Daminuta spune ca ar vrea sa uite cat mai repede anul 2012. "Pentru mine, din pacate nu a fost un an prea stralucit, as vrea sa il las in spate cat mai repede.

27 Decembrie 2012 - Impact frontal intre un autoturism si un microbuz la iesirea din Timisoara! Cinci persoane au ajuns la spital! FOTO

5 persoane au ajuns la spital, dupa ce o masina s-a izbit frontal de un microbuz la iesirea din Timisoara spre vama de la Cenad.