Înapoi la listarea arhivei

08 Martie 2013 - Toleranta zero la coruptie in Universitatea de Vest din Timisoara

Conducerea universitatii a semnat un protocol de colaborare cu Directia Generala Anticoruptie, pentru prevenirea curuptiei.

08 Martie 2013 - Vechea Piata Iosefin din Timisoara a devenit istorie! S-a terminat demolarea si in curand incepe reabilitarea strazii Iancu Vacarescu. FOTO! Vezi cum arata dupa demolare!

Zona Iosefin se schimba complet la fata. Fosta piata a devenit istorie si a fost transformata in parcare, dupa ce muncitorii au terminat de demolat hala in care a functionat piata pana de curand.

08 Martie 2013 - Duelul dintre Timisoara si Arad bifeaza astazi un nou episod! Derby-ul Vestului UTA-ACS Poli, LIVE TEXT incepand cu ora 18!

ACS Poli si UTA se intalnesc astazi, in prima etapa a returului ligii secunde.

08 Martie 2013 - Mircea Purceld (PP-DD) cere ancheta la Serviciul Juridic din Primaria Timisoara

Mircea Purceld, consilier local PP-DD, cere o ancheta la Serviciul Jurdic din Primaria Timisoara. Asta pentru ca, spune acesta, se pierd prea multe procese si unele hotarari ale Cosniliului Local

08 Martie 2013 - Peste 500 de persoane au luat parte la Balul de Ziua Femeii, organizat de filiala PSD Lugoj

In data de 7 martie 2013 a avut loc Balul de Ziua Femeii, manifestare deja traditionala a organizatiei Partidului Social Democrat (PSD), filiala Lugoj. Evenimentul s-a desfasurat la restaurantul

08 Martie 2013 - Doi politisti din Timisoara au fost snopiti in bataie de "gorilele" clubului Molly Melone

In scandal au fost implicati subcomisarul Claudiu Iures de la Directia Generala Anticoruptie si inspectorul Dan Bulgaru de la Biroul de Investigatii Criminale. Se pare ca totul a pornit de la o

08 Martie 2013 - Boschetarii care isi faceau veacul in colibe improvizate in zona Buziasului din Timisoara, luati pe sus de politistii locali

Tweet Razie a Politiei Locale Timisoara in aceasta dimineata! Oamenii legii au descins in zona Buziasului, pe strada Cerna, unde s-au aciuat mai multi vagabonzi care traiau in bordeie improvizate.

08 Martie 2013 - Compania Arteus Capital Holding si-a deschis reprezentanta in Timisoara

Compania Arteus Capital Holding, cu sediul la Viena, specializata in comercializarea metalelor pretioase de investitie (aur si argint), si-a deschis o noua reprezentanta in Timisoara, aceasta fiind

08 Martie 2013 - Petrecere de 8 martie. Sute de persoane s-au distrat la "Balul Femeii" organizat de PSD Lugoj.

Peste 500 de persoane au participat, joi seara, la "Balul Femeii 2013", eveniment organizat de filiala locala a Partidului Social Democrat, la restaurantul Acapulco.

08 Martie 2013 - Fermierii pot depune cererile de plata pe suprafata la APIA Timis

Dupa 15 mai, se vor aplica penalitati de 1%, iar dupa 10 iunie nu se va mai accepta nicio cerere

08 Martie 2013 - Accident mortal la iesirea din Timisoara. Un pieton care mergea pe mijlocul drumului a fost izbit de 2 masini. FOTO si VIDEO!

Un barbat si-a dat ultima suflare joi seara, pe Calea Sagului din Timisoara.

08 Martie 2013 - CSU Politehnica - la prima infrangere din retur

Echipa de handbal masculin CSU Politehnica Timisoara a inregistrat primul esec din returul Ligii Nationale pe terenul echipei clasate pe locul doi in campionat, Stiinta Bacau.