Înapoi la listarea arhivei

16 Iulie 2013 - Nu s-a potolit! Un barbat a fost prins a doua oara la furat de biciclete in Timis!

Un barbat de 38 de ani din Carpinis a fost prins de politisti la furat de biciclete. Este pentru a doua oara in decurs de doua luni cand K. Rudolf fura bicicletele oamenilor din Carpinis.

16 Iulie 2013 - Nemultumirile unui fost candidat PP-DD la primarie

Cea mai mare investitie din judetul Timis in domeniul legumiculturii, de aproximativ 2,5 milioane de euro, este blocata de primarul USL, din localitatea Iecea Mare.

16 Iulie 2013 - La ce licee au ramas locuri libere, dupa repartizare, in Timis? 40 de clase de a IX-a au ramas neformate, din lipsa de elevi! Ce vor face profesorii?

Restrangere de activitate pentru profesorii din Timis din cauza neocuparii locurilor in clasa a IX-a de liceu, dupa repartizarea computerizata publicata luni de Ministerul Educatiei.

16 Iulie 2013 - A venit randul profesorilor sa aiba emotii! Incepe examenul de definitivat

Ca sa avanseze in grad si pentru ca, mai apoi, sa poata participa la titularizare, profesorii timiseni dau piept cu examenul de definitivat.

16 Iulie 2013 - Repartizarea in licee, finalizata. Vezi la ce liceu ai intrat!

Dintre cei 145.896 de candidati care au promovat Evaluarea Nationala, 145.392 (99,65%) au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate. Putin peste 500 de elevi au rams pe dinafara. Asta

16 Iulie 2013 - Festivalul "Traditii belintene"

Cea de-a IV-a editie a Festivalului International de Folclor "Traditii belintene" a debutat duminica, 14 iulie, cu o parada a costumelor populare prin centrul comunei Belint, dupa care, in fata a

16 Iulie 2013 - Biletele pentru meciul dintre ACS Poli si Dinamo au fost puse in vanzare! Vezi cate tichete s-au dat in primele ore!

Tweet Biletele pentru meciul cu Dinamo sunt vandute in cateva puncte fixe din oras: Infocentrul de pe strada Alba Iulia nr.2, Casa tineretului (parter) Iulius Mall(langa Auchan precum si la intrarea

16 Iulie 2013 - O noua rasturnare de situatie! Umbrarescu va construi pana la urma lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva si ataca si licitatiile pentru loturile 2 si 3.

Firmele de constructii detinute de Dorinel Umbrarescu, Spedition UMB si Tehnostrade, vor construi cei 22 de kilometri ai lotului al patrulea al autostrazii Lugoj - Deva.

16 Iulie 2013 - ATERIZARE DE URGENTA la Timisoara dupa ce unei gravide i s-a facut rau

Pilotii unei aeronave Blue Air care circula pe ruta Londra - Bucuresti au solicitat aterizarea de urgenta a avionului pe Aeroportul din Timisoara, dupa ce o femeie insarcinata aflata la bord le-a

16 Iulie 2013 - Razvan Moldovan si Ion Dragu, au semnat cu ACS Poli. Vezi ce spun cei doi despre meciul de vineri, cu Dinamo!

Moldovan si Dragu au venit in probe la gruparea timisoreana in urma cu cateva saptamani si l-au convins pe antrenorul Vali Velcea ca merita sa ramana in lot, dupa ce au fost testati si in