Înapoi la listarea arhivei

23 Noiembrie 2013 - ACS Poli Timisoara a venit cu tolba goala din deplasarea de la Piatra Neamt

Echipa antrenata de Aurel Sunda a cedat cu 0-1 in fata Ceahlaului. ACS Poli Timisoara a ratat prima pentru zece puncte acumulate in etapele XI-XV.

23 Noiembrie 2013 - Accident cu 5 masini la Timisoara, dupa impactul dintre un Opel si un Passat! Cine a fost de vina si care sunt pagubele!

O neacordare de prioritate a provocat un adevarat haos pe o strada din Timisoara noaptea trecuta. Ciocnirea dintre un Passat si un Opel a provocat un accident ca-n filme. Izbitura a avut efectul unui

23 Noiembrie 2013 - Laudati prea devreme: Proprietarii fostului abator din Timisoara, amenintati de viceprimarul Stoia cu dosar penal

Proprietarii fostului abator din Timisoara (de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa) s-ar putea alege cu dosar penal din cauza indolentei in ceea ce priveste intretinerea cladirii monument istoric.

23 Noiembrie 2013 - Volum omagial lansat in cinstea IPSS Nicolae, mitropolitul Banatului

Vineri, de la ora 10.30, in Sala de festivitati a Mitropoliei Banatului din Timisoara, a fost lansat volumul omagial "Inaltpreasfintia Sa Dr. Nicolae Corneanu. Omul si opera".

23 Noiembrie 2013 - Targul de Cariere, vizitat de mii de timisoreni interesati de joburi

Targul de Cariere Timisoara, desfasurat miercuri si joi la Iulius Mall, a fost vizitat de circa 4.000 de persoane, care au intrat in contact cu cele mai mari companii angajatoare, dintr-o multitudine

23 Noiembrie 2013 - O noua infrangere: Ceahlaul - ACS Poli Timisoara, scor 1-0

Formatia Ceahlaul Piatra Neamt a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, in care nemtenii au ratat un penalti.