Înapoi la listarea arhivei

08 Martie 2014 - Patru ani de inchisoare pentru un timisorean care a furat...un cal!

Un timisorean care a furat un cal dintr-o gospodarie din comuna Bara si pe numele caruia exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, a fost arestat, vineri, la Comlosu Mare.

08 Martie 2014 - Timisoreanca accidentata pe trecerea de pietoni, de un sofer in varsta de 61 de ani

TIMISOARA. O tanara in varsta de 31 de ani, din Timisoara, a fost accidentata de un autoturism, in timp ce traversa regulamentar strada.

08 Martie 2014 - Se renoveaza Clinica de Oftalmologie din Timisoara! Vezi cat costa reabilitarea!

Se renoveaza Clinica de Oftalmologie. Este una dintre cele mai vechi cladiri ale Timisoarei si una dintre unitatile sanitare unde oamenii, o data iesiti "din mainile doctorilor", au putut vedea mai

08 Martie 2014 - Bucurie mare pentru comerciantii din Piata Iosefin din Timisoara. Clientii se intorc la tarabe in cateva zile. Cand se incheie lucrarile?

TIMISOARA. Pietarii din Iosefin au motive de sarbatoare! Dupa ce luni de zile au ramas cu marfa pe tarabe nevanduta, intrucat, din pricina lucrarilor de pe tronsonul 2 al strazii Iancu Vacarescu,

08 Martie 2014 - Trupa lui Sunda joaca la Botosani in etapa cu numarul 22 a Ligii I! LIVE TEXT FC Botosani - ACS Poli, incepand cu ora 14!

Tweet In tur, gruparea moldoveana s-a impus la Timisoara cu 1-0. Acum, insa, cele doua echipe abordeaza meciul de pe pozitii cu totul diferite fata de prima parte a campionatului.

08 Martie 2014 - Palatul Postei din Timisoara, o splendoare din vremuri de demult, lasat prada degradarii

TIMISOARA. Unul dintre cele mai impunatoare palate din Timisoara se degradeaza pe zi ce trece, dupa ce a fost lasat de izbeliste de catre proprietari.

08 Martie 2014 - Facturi mai mici. Iarna a adus economii importante la bugetul Primariei Lugoj

Bugetul Lugojului a iesit cum nu se putea mai bine din iarna care a trecut.

08 Martie 2014 - Descoperire terifianta. Un craniu si mai multe oase umane au fost gasite in curtea unei gradinite

Un craniu uman si cateva oase au fost gasite, vineri dupa amiaza, in curtea unei foste gradinite.