Înapoi la listarea arhivei

20 Iunie 2014 - Fara graffiti pe cladirile Timisoarei. Primaria va investi pentru curatarea zidurilor

Peste 90 000 de euro. Acesta este suma pe care Primaria Timisoara o va investi in stergerea desenelor de tip graffiti de pe zidurile cladirilor.

20 Iunie 2014 - O sala de sport si cateva case din Timisoara, calcate de mascati care cauta traficanti de steroizi, substante care umfla muschii!

TIMISOARA. Perchezitii la o sala de sport din Dumbravita si la cateva adrese din Timisoara, unde politistii fac cercetari intr-un dosar de trafic cu substante interzise.

20 Iunie 2014 - A inceput numaratoarea inversa pentru concertul cu Manu Chao de la Timisoara

Inainte de inceperea festivalului PLAI (12-14 Septembrie 2014), organizatorii au tinut sa faca o incalzire cu un concert asteptat la Timisoara. In 25 iunie, la Muzeul Satului Banatean va concerta

20 Iunie 2014 - Ploaie puternica cu grindina la Lugoj. Soferii abia au mai putut inainta din cauza vizibilitatii reduse

O ploaie puternica insotita de descarcari electrice si grindina de marimea unor boabe de porumb s-a abatut, joi dupa amiaza, asupra Lugojului.

20 Iunie 2014 - Timisoara are doi campioni europeni la karate

Dupa Campionatul European de Karate pentru Copii, Cadeti, Juniori si Seniori, Timisoara are doi campioni europeni.

20 Iunie 2014 - Suspecti, in fata magistratilor, in cazul cardurilor clonate

Zece persoane, retinute ieri pentru frauda informatica, au ajuns in fata magistratilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, cu propunerea de arestare preventiva.

20 Iunie 2014 - Tabara scolara de la Bogda, o ruina

Cu doar cateva zile inainte de vacanta de vara, putine tabere sunt pregatite sa isi primeasca elevii. Lasate in paragina si fara investitii serioase, campusurile care in urma cu zeci de ani aduceau

20 Iunie 2014 - Timisoara: ambulanta rasturnata, trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital dupa ce o ambulanta s-a rasturnat joi, la intersectia strazilor Rebreanu cu Brancoveanu din Timisoara.